Mostohatestvérek között létrejöhet szerelmi kapcsolat?
Tegyük fel hogy adott egy 16 éves lány akit az anyukája egyedül nevel.Az anyuka 36 éves.Megismerkedik egy férfival aki szintén egedül neveli a fiát aki 17 éves.A szülők összejönnek.A gyerekek között lehet valami?
Van itt olyan aki esetleg hallott már ilyen történetet?
Lehetséges.Semmi "közöd"hozzá.Mármint vérrokonság, stb..
Bár, én még nem találkoztam ilyen esettel.
Nálunk ugyan ez a felállás. Én 16, a srác 17, anyu 36.
Egy hónapig sem bírtuk. De nem éltünk együtt, a jellemünk tért el. Visszagondolva bánom is hogy rá pazaroltam két évnyi szerelmet :D
Velem történt ilyen anyukám elvált és talált magának új pasit. Elmentünk nyaralni és a gyerekkel összejöttünk... ki is derült, nem volt hosszú
Én belemének még egyszer, de csak azért mert ez hozott ki a depresszióból, de ha nem lettem volna ennyire magam alatt nem mennék bele még egyszer.... Azóta olyan barátom van akit imádok és a mai napig az jut az eszembe h milyen gáz h kavartam a gyerekkel hisz van mikor egy asztalhoz kell ülni... h
Ha nem jön össze utána nem megy el ott lesz szerintem felejtős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!