Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az ha én egyedül...

Miért baj az ha én egyedül akarom leélni az életem?

Figyelt kérdés
Szóval nem akarok férjhez menni sem gyereket sem egyetlen pasit se mert alapból egyáltalán nem kellek senkinek sem mindenki csak kihasznál stb stb..Én inkább úgy döntöttem egyeedül max lesz kutyám vagy macskám ők legalább hűségesek...De olvstam hogy ezt eléggé rossz szemmel nézik..nem értem őket..ha én így döntöttem..miért gáz ez a mai világban? tényleg annyira fontos a gyerek meg h legyen pasim? hmmm egy láány
2010. nov. 26. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%

fogsz még sírni egyedül öregen, hogy senki sem látogat meg.

Ülsz a karosszékben, markolod támláját. Körülötted néma csend. A felálított karácsonyfa ezernyi égősora világítja meg ráncos arcodat, mely megannyi nehézségen átment az életben. Itt vagy. A sorsod beteljesülni látszik. Senki nem szól hozzád e gyönyörű estén. Aztán gondolkodóba esel. Vajon mi hiányzik még az idilli hangulatból? Hirtelen előtőr belőled a lelked legmélyéről a felismerés, amit egy életen át akartál és tudtál tudatosan elfolytani.

A CSALÁD. A szeretet. A mindennapi örömök és bánatok, amiket soha nem kaptál meg igazából. Egész életedben a magad ura akartál lenni. Megvalósítottad 'álmodat'.

Na de elég a búslakodásból, hiszen az a namvadt macska nyávog az ajtóba, be kellene engedni, hiszen havazik és hideg van kint neki is.....

2010. nov. 26. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Hát inkább macsek,mint a vérszívó rokonok akik köröznek,hogy majd mit lehet vinni,amúgy ismerek olyat akinek több gyereke van a feneküket kinyalták,és leszarják öregként a szüleiket...
2010. nov. 26. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"fogsz még sírni egyedül öregen, hogy senki sem látogat meg.

Ülsz a karosszékben, markolod támláját. Körülötted néma csend. A felálított karácsonyfa ezernyi égősora világítja meg ráncos arcodat, mely megannyi nehézségen átment az életben. Itt vagy. A sorsod beteljesülni látszik. Senki nem szól hozzád e gyönyörű estén. Aztán gondolkodóba esel. Vajon mi hiányzik még az idilli hangulatból? Hirtelen előtőr belőled a lelked legmélyéről a felismerés, amit egy életen át akartál és tudtál tudatosan elfolytani.

A CSALÁD. A szeretet. A mindennapi örömök és bánatok, amiket soha nem kaptál meg igazából. Egész életedben a magad ura akartál lenni. Megvalósítottad 'álmodat'."

Egyrészt, ha most férjhez megy és gyereket szül, attól még cseppet sem biztos, hogy látogatni fogják öregkorában.

Másrészt, azért nagy adag önbizalmad van, hogy így levezeted ezt az elemzést a kérdező öt sorából. Komolyan, évek óta járok terápiára, de a pszichológusom nem tudna ilyen elemzést mondani. Tán csak nem egy jövőlátóhoz van szerencsénk?

Csak azért, mert te összefosod magad a gondolattól, hogy egyedül kelljen lenned, nem jelenti azt, hogy mindenki olyan sekélyes, mint te.

2010. nov. 27. 02:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Uhm, kit érdekel ki milyen szemmel néz másra, úgy éled az életed ahogy akarod, mindent megtehetsz amihez kedved van bűntényeken kívül.
2010. nov. 27. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:

"szerintem kutyát nem érdekli hogy te mit csinálsz az életeddel. "

Bár így lenne.

Csak ma nem tudom hány idegen érdeklődött az életemről a boltban,postán stb,úgy hogy nem is ismerem őket.Faluban.

Mindig kíváncsiskodnak.Nem tudom,engem nem érdekel más emberek élete,de a többség valahol mindig kiakarja puhatolni a dolgokat.

2018. szept. 28. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!