Mit adjak a barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én 17L, párom 23F. 3 hónapja leszünk együtt karácsonykor, és nem tudom mit adhatnék neki. Óra, parfüm, telefon, ruha kilőve, félnék is, hogy nem találom el az ízlését. Wellness hétvégére gondoltam. Tudom, hogy régen volt pihenni, és már emlegette is, hogy jó lenne valahova kettesben elmenni. Ti örülnétek neki a helyében?2010. nov. 23. 19:37
11/12 anonim válasza:
..és ha a fiúnak nincs pénze? Mert ugye költőpénz nélkül nem lehet sehová elmenni. 2 nap, kb 100.000 Ft. Ha enni, inni, jól érezni akarjátok magatokat. Uszoda belépő, szauna, stb. ez mind plusz pénz! Vagy azt is állod?
12/12 A kérdező kommentje:
Van neki pénze... Nincsenek anyagi gondjai, ezzel tisztában vagyok. :) Amúgy a 100.000 kicsit soknak tűnik nekem, én nemrég voltam barátokkal szintén panzióba, a szállásom 4000/éj volt, fürdőbelépő 2000, kaja 3000, benzinbe beszálltam 1500. Ez egy éjszaka és egy nap. Szerintem teljesen korrekt, sőt, szerintem nagyon kevés volt, többre számítottam. Ennyi bőven belefér úgy érzem. Még nemtudom, mi legyen, van 2 hetem eldönteni... Úgy néz ki kitartok mellette, de köszi az összes választ. :)
2010. dec. 2. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!