Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudnék pénzt szerezni?

Honnan tudnék pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a párommal állandóan a pénz miatt van köztünk feszültség. Mind a ketten dolgozunk de mégsem elég a pénz. Azonban most nagy szükségünk lenne rá.
2010. nov. 23. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hat akkor nem tudom mit mondjak. vegyel reszvenyeket. vagy bejon vagy nem.... tudom hulyen hangzik,de szerintem nem rossz otlet.
2010. nov. 23. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
A napi költségekből, luxusból próbáljatok lefaragni. Pl. kocsiból átülni tömegközlekedésre, biciklire; feladni a dohányzást, alkohol, üdítő fogyasztást; spórolni a kaján, ruházkodáson. De ezt ti tudjátok elsősorban, min van lehetőség spórolni.
2010. nov. 23. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Spóroljatok nem értem te mért parázol azzon hogy ő tanulni akkar. Támogasd persze de amire nincs pénz arra nincs emiatt kár idegeskedni, nem arról van szó hogy éhenhaltok. Örüljetek hogy van munkátok.
2010. nov. 23. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!