Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek karácsonyra a...

Mit vegyek karácsonyra a szüleimnek? Ha felnőttek vagytok, megírjátok, mit szerettek?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, és nem tudom, mit vegyek anyunak-apunak. Apa 38 éves, anya 32. Minek örülnének karácsonyra?

Előre is köszönöm!

2010. nov. 22. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ha kell ilyen saját kezű ötlet, szívesen segítek.
2010. nov. 22. 16:57
 12/17 anonim ***** válasza:
12 évesen én is fényképes naptárt csináltattam. Közös képek voltak benne többnyire, meg kettő rólam.
2010. nov. 22. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
Én a belépőjegyeket díjazom. Színházba, koncertre, hajóra, bárhová.
2010. nov. 22. 20:28
 14/17 A kérdező kommentje:

köszi a sok ötletet, BOCSÁNATOT KÉREK, de elfelejtettem mondani, hogy különváltak :(

de nem utálják egymást, jóban vannak, csak az akkori anyagi helyzetünket így tudtuk megoldani. de nem vagyunk, szegények, van zsebpénzem, tudnék venni, de tényleg jobb lenne valamit csinálni. (ezt csak azért írtam le, hogy külön kell nekik csinálni)

Én arra gondoltam, hogy szerzek valami aranyos kis öntőformát, megolvasztom a kedvenc csokijukat, és beleöntöm. meg írok egy szép kis karácsonyi verset mellé, esetleg még valami kis apróságot. Szerintetek jó lesz?

2010. nov. 22. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:

jó ötlet ez a csokis. azért vigyázz az olvasztással, mert én egyszer próbáltam, és nekem megégett, nem olvadt. Együtt csináld valakivel. Pl. nagyszülő, ha van.

Mellé, ha akarsz apróságot, csinálhatsz valamilyen karácsonyfadíszt. Sokfélét kitalálhatsz, de van egy nagyon egyszerű.

Kivágsz közepes méretű köröket fehér papírból.

Félbe hajtod, meg megint félbe, stb, amennyiszer jónak látod, és vágsz bele cikk cakkokat a szélén, plusz, a hajtásnál. Mikor ezután kinyitod kész is a hópehely.

Ezt aztán rá lehet dobálni a fára.

2010. nov. 24. 09:29
 16/17 A kérdező kommentje:

Amikor kicsi voltam, sok ilyen hópelyhet csináltam, és teleaggattam a lakást, ahova csak lehetett :D

De köszi.

2010. nov. 25. 13:09
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Én is 12 éves vagyok, és én Anyukámnak a kedvenc parfümét veszem szerintem, és körömlakkokat mert azt imádja:D A Férfiaknak tényleg sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő ajándékot, de szerintem pl. a könyv vagy kedvenc csoki..jó ötlet lehet:D Remélem hogy segítettem a válaszommal valamennyit..

2010. dec. 12. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!