Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az, ha a pasi kapcsolatban...

Baj az, ha a pasi kapcsolatban van és feltűnően megnéz más nőket, miközben a barátnője ott megy mellette?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 15:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha feltűnően nézi, akkor az megalázó és bunkóság.

Egyébként én nőként pl nem is veszek észre más pasit, ha szerelmes vagyok. Ez ennyire másképp lenne férfiaknál?

2010. nov. 22. 15:39
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Baj, mert megalázza a csajt. Felmerüla kérdés, hogy ha megalázza, akkor szereti-e? És amennyiben nem szereti akkor miért van vele? Az indokokból jó néhányra tudnám azt mondani, hogy GÁZ.
2010. nov. 22. 15:43
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Baj mert a szemével kersi az utódot,az illető nő meg csak addig kell amig meg nem találja.
2010. nov. 22. 15:49
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem baj, csak bunkó a pasi. Innentől az a kérdés, akasz-e egy bunkó pasit.
2010. nov. 22. 15:51
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

Nem lennék együtt olyan nővel, aki az ilyesmin is megsértődik. A féltékenykedő nőnél pedig egyszerűen nincs rosszabb. Addig még vicces, amíg csak csipkelődve megjegyzést tesz, de ha már komolyan gyanúsítgat, és jelenetet rendez ok nélkül, akkor ott be is fejezem. A nők egy része valahogy azt gondolja magáról, hogy csalhatatlan érzéke van a megcsalás terén. Nekiáll kérdezősködni más nőkről, aztán végül azt hozza ki a férfi válaszaiból, hogy már ötvenszer keféltek. Mennyi és mennyi ismerősöm kapcsolata ment már gallyra emiatt az idióta féltékenykedés miatt, köztük a sajátom is...

Hölgyek: vagy bízzatok, vagy ne vállaljatok komoly kapcsolatot. De NE féltékenykedjetek.

2010. nov. 22. 15:54
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
szívemből szóltál 15.54. egyszerűen sértő, amikor minden tekintetben hűséges vagyok és mégis folyamatosan megy a féltékenységi hiszti. ilyenkor eszembe jut, megéri -e hűségesnek lenni, ha úgysem hiszik el hogy az vagyok.
2010. nov. 22. 15:59
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Gyerekek, nem véletlenül találták ki az iszlám országokban a teljes arcot eltakaró fátylat és a csadort.

Ha itt is bevezetnék a nőknek, szerintem akkor is ugyanolyan féltékenyek lennének egymásra, mint így, hogy a nőtársak mindent mutathatnak, ami szem-szájnak ingere.

:))))

2010. nov. 22. 16:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki félre akar nézni annak a csador nem akadály csak kihívás...
2010. nov. 22. 16:31
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Igen, baj.

Ezt a hülye szöveget, hogy hűséget fogadott, nem vakságot...

Érdekes, ha nekem van párom és szerelmes vagyok, soha nem bámulok meg más férfiakat. Nem azt mondom, hogy nem nézek oda, de nem érdekelnek, ugyanúgy nézek rájuk, mint egy nőre.

2010. nov. 22. 18:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A bámészkodás nem mindig sóvárgás.
2010. nov. 22. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!