A házasságban mi az erénye a férjnek és mi a feleségnek?
Figyelt kérdés
Szerintem a feleségnek a hűség, és a férjnek a becsület.2010. nov. 20. 12:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem mindkét félnél azonos,
Bizalom,tisztelet, tolerancia, becsület,hűség.....
2/7 anonim válasza:
Szerintem is mindkét félre kell, hogy vonatkozzanak a felsoroltak.
3/7 anonim válasza:
Tehát a feleségnek nem kell becsületesnek lennie,a férj pedig lehet hűtlen.
Szerintem mivel a házasság két ember közös megegyezése, mindkettőre ugyanaz kell, hogy vonatkozzon. mert emberek vagyunk, tudunk uralkodni az ösztöneinken, a vágyainkon, az akaratunkon, főleg ha szeretünk valakit.
4/7 anonim válasza:
mindkét félnek a tisztelet,ha ez megvan akkor nem lép félre,nem hazudik,becsületes,hiszen tiszteli a párját.
5/7 anonim válasza:
Amit felsoroltál én arra következtetek, hogy szerinted helyénvaló ha a férfi hűtlen, és erénye, ha van olyan becsületes, hogy ezt bevallja. Hát szerintem ez nem így működik. Én azért mentem férjhez, mert szeretem a párom, de ha megtudnám, hogy megcsal hiába mondaná el mert becsületes, nem nézném jó szemmel az biztos. Szerintem mindkét félnek hűségesnek kell lennie, nem csak a feleségnek.
6/7 anonim válasza:
Kölcsönös tisztelet, bizalom és egymás megbecsülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!