Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már azt, hogy egy...

Éreztétek már azt, hogy egy helyben toporog az életetek? Hogyan lehet kijönni ebből az állapotból?

Figyelt kérdés

Nem alakul mostanában túlságosan pozitívan az életem, sőt...:(

Szeretnék kilépni ebből a megrekedt állapotból, csak azt nem tudom, hogy hogyan!:(

2010. nov. 17. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kezdj el mandalákat rajzolni, vagy színezni. Ez a tevékenység segíteni fog abban, hogy a tudatod rátaláljon a helyes útra. Ez egy ilyen "eszköz". Próbáld meg!

Talán fel kell szabadítani a tudatalatti információkat- lehet, hoyg a tudat nem boldogul maga.

2010. nov. 19. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem olvastam el a válaszokat, de én csak annyit mondanék, hogy türelem. Nekem volt 2év borzasztóan mélypont az életemben. Semmi soha nem sikerült,nem történt, vagy ha történt is,csak rossz. Most pedig kezd minden megváltozni. Lett egy barátom (aki akkor szintén hozzátartozott a mélypont rossz dolgaihoz)és egyre jobb az egész életem. Csak még mindig nem tudom elhinni, hogy ezek a jódolgok velem történnek, és a barátom is sokszor rám szól, hogy ne legyek már ilyen rosszkedvű és ne gondoljak mindig egyből rosszra.De majd csak visszaszokok a jóra : )
2010. nov. 19. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:

gyáva vagy. egyszerűen nem mersz. hogy akarsz kijutni a gödörből, ha egyszer meg sem mersz mozdulni? bántalak. meg akarlak sérteni, mert enélkül egyszerűen nem fogsz kitörni. pedig az kell. hogy eljuss arra a pontra, mikor minden mindegy, már nincs ami visszatart már nincs amit elveszíts. na akkor, azon a ponton jön majd a változás. de addig gyáva vagy, aki mástól vár csodát, holott kézenfekvő a válasz és ezt te is tudod. de megint kényelmesebb a neten kérdezősködni. gyáva vagy!

hergelek, mert akkor bátornak fogod érezni magad. a haragot hatalmas erő működteti, elönti az agyad és azt teszed amit az ösztönöd súg. hát hallgass rá!

képes vagy megtenni, ha már nem sajnálod elveszíteni azt a szart amit az életednek mondasz.

L

2010. nov. 19. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Első körben azonnal költözz el az iszákos apádtól! Ez fog javítani a lelki állapotodon. Utána keress munkát és levelezőn tanulj valami olyat ami érdekel. cserélj le mindent az életedben meredeken hangzik, de ettől fogod magad gyorsan jobban érezni. Ahogy leírtad így elég siralmas. Érdemes belevágni,csak elkezdeni nehéz. A bátorságot adja hozzá az élet. Gondolom társad nincs de az majd sokat fog segíteni ha megtalálod, esetleg pont egy új suliban, vagy munkahelyen. Fel a fejjel, innen csak jobb jöhet. Kívánom, hogy sikerüljön.
2010. nov. 20. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves 21:39-es!

Ez olyan Csernusos volt...:D

De nincs ezzel semmi baj..

2010. nov. 20. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!