Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok ha például: A...

Megbocsátanátok ha például: A nővérem válás előtt lefeküdt a férjemmel? Indok: Az alkohol!

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez mar megtortent esett.

Az alkohol volt az ok, de Teged hogyan erintett ez es hogyan fogadtad ezt?

Megtudsz-e ugy bocsajtani, hogy soha nem gondolsz arra a megtortent esetre?

Ezt Neked kell tudni!

2010. nov. 14. 14:17
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Én az exemnek nem bocsájtanék meg, a nővéremmel haragba lennék biztosan jó pár évig, de a rokoni szál miatt úgyis újra beszélgetésbe elegyednénk valamikor. És nagyon utálom, mikor mindig az alkohollal jönnek, hogy a pia tehet róla! Nem! Az tehet róla, aki megissza az alkoholt! Innen kezdődik minden!
2010. nov. 14. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen dehogyis! Miféle testvér az, aki lefekszik a másik férjével? Soha a nevét sem akarnám többé hallani, undorító. És nem érdekel mennyire válás előtt van, basszus dugjon mással, csak akad valaki, ha ennyire hiánya van, ne azzal, aki nekem mondott igent az oltárnál.
2010. nov. 14. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Aki ennyire nem bírja az alkoholt, az ne igyon... ha meg ezek után megteszi, az ugyanúgy megcsalás, mint más esetben...
2010. nov. 14. 15:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért még nem pont válás előtt történt. Én sem gondoltam volna, hogy velem történt meg ez. Én megbocsátottam mindkettőnek, bár azóta is a nővérem folyamatosan bántott. Az exel évek óta nem beszélek. Arra nem méltó, hogy a 20 éves lányának születés napjára egy képeslapot küldjön.(Mivel külföldön él.)
2010. nov. 14. 17:24
 16/19 anonim ***** válasza:
nem igazán. ha tudod, szakítsd meg mindkettővel a kapcsolatot, pláne ha még piszkálgat is.
2010. nov. 15. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:

"Én megbocsátottam mindkettőnek, bár azóta is a nővérem folyamatosan bántott."

Még neki állt feljebb ezekután?Na asszem nem sűrűn tartanánk a kapcsit a hátralévő életünkben, az biztos.

2010. nov. 15. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:

"folyamatosan bantott!"

Neharagudj, de erre Te adtad meg a lehetoseget!

Amikor lefekudt a Ferjeddel, az legalabb olyan, mintha egy tort szurt volna a szivedbe, tehat nem fizikai szinten, hanem erzelmileg tette ezt.

Oke meglehet Neki bocsajtani, de egy olyan ember, szemelyiseg, Aki ezt tette Veled, ettol mit varsz?

Megbocsajtottal, de maradj tavol Tole, ne engedd a kozeledbe pl., mivel nem szabad, veszelyes.

Tegyuk fel, hogy van egy masik kapcsolatod,s ujra eljatsza ugyanazt, akkor meglepedodnel ugye? Pedig elkepzelheto, hogy ujra megtenne ezt!

Felejsd el, vagy segits Neki, hogy megtanulja azt, hogy mit lehet, mit nem, s mi illik, de ehhez turelem es kitartas kell, s nem biztos, hogy sikerrel jarsz.

2010. nov. 16. 07:17
 19/19 Leni Riefenstahl válasza:
Egyiknek sem bocsátanék meg soha!
2012. jún. 26. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!