Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik az a hely, ami érzelmil...

Melyik az a hely, ami érzelmileg, vagy valamilyen más módon nagyon kötődik hozzád?

Figyelt kérdés

Most itt olyan helyre gondolok, hogy pl. egy padlásszoba nyár-este, vagy hasonló.

Nekem a szüleim hálószobája, jőidőben, naplementekor. Amikor lefekszem az ágyra, a nap naranssárga sugarai pont besütnek a szobára, és a kinyitott ablaknál lágyan ringatózik a függöny. Nagyon csodálatos :D

2010. nov. 13. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Balatonberény. Gyerekkoromban minden nyáron ott töltöttünk egy hetet és imádtam. Egészen pontosan ott van egy nagyobb üdülő, illetve csak volt, sajnos már eszi az enyészet. De nem csak maga az üdülő, hanem a strand is, meg az az utca, ahol az éttermek, bazárok voltak. Két éve nyáron jártunk arra apukámmal, hát sajnos nem sok maradt az egészből :(

Ezen kívül van még egy kedvenc helyem. A szüleim egy lakótelepen laknak, én is ott nőttem fel. Ez a lakótelep a város legszélére épült és eredetileg nagyobbra tervezték, de a rendszerváltás után nem fejezték be. Így, hogy nem készült el teljesen, van a lakótelep mellett egy kb. ugyan akkora területű rész, ahol már nincs semmi, csak mellette egy szántóföld. Na, én ott olyan 18-19 éves koromban rengeteget jártam a kutyámmal, mindig oda vittem sétálni, és ilyenkor órákig álmodoztam a jövőmről, illetve arról, hogy majd ott, azon a nagy füves-gazos területen lesz a házam egyszer. Meg azt is elképzeltem, hogy ha nyernék a lottón, akkor oda építtetnék egy nagy magániskolát, ami Szabó Magda nevét viselné, és anyukám lenne az igazgató (amúgy tanár), és az egészet olyan jól elképzeltem :) Szóval azt a helyet imádom, mert mindig ezek a fiatalkori nagy álmaim jutnak eszembe róla. Ja, egy időben azt is tervezgettem, hogy milyen jól lehetne ott valami underground fesztivált szervezni, gondolkodtam rajta, hogy meg is szervezem, de végül neki sem fogtam, mert rájöttem, hogy azért a zajt valószínűleg nem díjaznák a környéken élők :D Pedig gondolatban már megvolt a színpad meg a sörsátrak helye :)

2010. nov. 18. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a régi szobám! Emlékszem, mikor kicsi voltam és tavaszodott anyu reggel bejött a szobába és kinyitotta az ablakot. Mindig madárcsicsergést hallottam. Azóta ha hasonló hangokat hallok, mindig ez a kép jut eszembe.
2010. nov. 18. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem minden olyan hely ahol jó a harmónia. Tájilag a természet. Főleg a parkosított, ahol van egy kis fogadó is, vannak padok, legyen emberbarát, nem az elhagyatott nyomasztó természetre gondolok. Mivel Pesten élek így megemlítem a Margitszigetet, Városliget, és minden régi időkből megmaradt épületek, például a Budai vár, Visegrád, Hősök tere. Én mindenhol meglátom a szépet, az emberi kisugárzásokat.
2010. nov. 19. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!