Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjuk meg a WC gondot?

Hogy oldjuk meg a WC gondot?

Figyelt kérdés
A család 4 fős, s 1 WC van. Van hogy foglalt, s a másiknak is nagyon kéne mennie, de az aki bent ül nem megy ki, mi legyen?
2010. nov. 13. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát aki még nem volt ilyen helyzetben,az csak ne írja,hogy mit kell ebből nagy ügyet csinálni. Mi anno 5-en laktunk együtt. A család két férfi tagja kb fél órát ült ott ha "nagydolog" volt. Én is,és anyum is csak hashajtóval tudunk wc-re menni. Na most azt ugye nem lehet sokáig visszatartani,és a 2 fiú egyikét,biztosan abban az időben "koronázták a trónon" amikor valamelyikőnkre rájött a szapora. Szóval tényleg elég kellemetlen,de volt hogy át kellett szaladnom a 3 házzal odébb lakó Mamikámhoz elintézni,amit kell.

25/N

2010. nov. 13. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Mi a kollégiumban a mosdóba szartunk ha minden foglalt volt. Nyilván ehhez kellett egy kevés alkohol de mindig bevált ;).
2010. nov. 13. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg, a koli jó példa. Ott volt néha torlódás, de soha nem volt ebből gond, pedig elég alacsony volt az egy főre jutó wc-hányados :D

Egy ötlet, ha valakinek csak pisilni kell, de nagyon, akkor a csap is jó (fiúk előnyben).

2010. nov. 13. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:

rá kell szoktatni a családtagokat, hogy ne üljenek a saját kaksijukon 3 órát, ne ott olvassák az újságot, hanem amint végeztek töröljenek, és húzzák le.

egyrészt nem lesz bődületes xarszag, másrészt mindenki el tud menni a dolgára.

pasiknál a csapbahugyozás is jó ötlet végszükség esetén :D

2010. nov. 13. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi 26 évig öten, volt úgy, hogy ideiglenesen hatan laktunk egy lakásban, ahol 1 WC volt, ráadásul bent a fürdőszobában.

Mindenki odafigyelt arra, hogy ne üljön órákat a WCn, kivéve persze ha betegség miatt kellett. Ha valaki sokáig akart bent lenni, előtte szólt a többieknek, hogy intézzék el a dolgukat.

Koliban pedig 100 fölött voltunk lányok egy emeleten, 3 WCvel. Na, ott aztán volt sorbanállás reggelente.

2010. nov. 13. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Jókat nevettem a válaszokon.. xD Nálunk is szokott reggel probléma lenni- mondjuk mi csak hárman vagyunk egy vécére- de a kommunikáció hiánya miatt itt is torlódás van.. Apám mindig 10 perccel hamarabb kel fel mint én.. Általában lefekvés előtt iszok ezért reggel mindig nagyon kell pisilnem.. Apám 2 órákat szokott a vécén ülni.. Úgy kell neki könyörögni hogy kijöjjön.. Szoktam néha mérgelődni hogy miért nem lehet megkérdezni kell a pisilnem ... xD
2010. nov. 13. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
A sokat trónolóknak el kell magyarázni, hogy aranyeret okoz, aki csak hashajtóval tud szarni, az egyen több rostosat (teljes kiőrlésű pékáru, zöldség, gyümölcs, zabpehely) és máris kisluttyan az egészséges, vastag barnamedve. Amúgy meg akinek hugyozni kell, az is rákérdezhet az előtte lévőre, hogy "szarnod kell? akkor engedj előre, én csak pisilek"
2010. nov. 14. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha sokat ül benn valaki és te már nagyon pisilnél, kopogj be és mondd meg, hogy 1 perce van hogy kijöjjön, vagy az ölébe vizelsz.
2010. nov. 14. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!