Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vennétek a 13 éves lányom...

Mit vennétek a 13 éves lányom barátjának karácsonyra?

Figyelt kérdés
kb 4-5 ezer forintig maximum.
2010. nov. 11. 09:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

tusfürdő csomag

borotválkozó szett(ha már borotválkozik)

névre szóló toll

cd

valami apróság

2010. nov. 11. 09:38
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
16 éves...vegyél neki egy villanyborotvát
2010. nov. 11. 09:43
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
Kicsit korainak tartom.Majd ha a komoly barátja lesz és már együtt élnek, akkor, most minek veszel neki? Semmi köze a családotokhoz még, csak egy kis suttyó.
2010. nov. 11. 09:57
 14/27 anonim ***** válasza:
23%

13 éves lányod barátjának...

Most vegyél borotvát, 1-2 év múlva majd kapnak közösen mondjuk egy babakocsit.Hasznát fogják venni.

2010. nov. 11. 09:59
 15/27 A kérdező kommentje:
na azért a babakocsinál nem tartunk és nem is fogunk. ugymind a barátja, de jó formán puszin, ölelésen kivül nincs semmi és egy ideig nem is lesz.
2010. nov. 11. 10:35
 16/27 anonim ***** válasza:
biztos vagy benne??????
2010. nov. 11. 11:04
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
nem baj ha a fiu vesz ajándékot karácsonyra, köszönje meg és kész... nehogy má csik tolja a repülőt majd a következő alkalomra amikor egy kicsit jobban "beérik" a dolgog, majd Ti is vesztek neki. Sztem korai.....
2010. nov. 11. 11:07
 18/27 anonim ***** válasza:
előző vok: nem apénz miatt mondom hanem az "elv" miatt
2010. nov. 11. 11:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

de jó formán puszin, ölelésen kivül nincs semmi és egy ideig nem is lesz.

Nagyon naiv vagy. Családi barátunk lányának 14 évesen volt egy nagyon jóravaló, orvosnak készülő, 15 év körüli kis szerelme, az a tipikus kis jólfésült, anyukának-nagymamának is virágot hozó bubi. A szülők elolvadtak, milyen kis édesek együtt. Na most a kislány rendszeresen engem hívogatott telefonon, hogy hogyan szerezzen 72 órás tablettát... szóval erről ennyit. Egyébként nem adnék semmit, max. egy tábla csokit. De ezt a fiú szüleivel kéne megbeszélned.

2010. nov. 11. 12:06
 20/27 anonim ***** válasza:

"de jó formán puszin, ölelésen kivül nincs semmi és egy ideig nem is lesz.

Nagyon naiv vagy."

Szerintem ha naív, de jó anyuka, akivel mindent meg lehet beszélni, akkor sokkal valószínűtlenebb, hogy "gond" lesz, mintha folyamatos gyanakvással és gyanusítgatásokkal "beleüldözné" a gyereket abba, hogy titokban csináljanak mindent.

Persze ez egyéni vélemény, egyéni tapasztalat alapján.

15 voltam, mikor első párom volt, Anya mindent tudott rólunk, pedig azért 15-16 évesen már tombolnak a hormonok... a srác meg isősebb is volt, jóval... eszem ágában nem volt vele lefeküdni és nem is tettem meg.

Ettől függetlenül, valóban kicsit naívan hangzik a mai világban... azért nem árt tisztázni a lánykával, hogy mi a helyzet.

Bocsánat az off-ért.

Én amúgy mindenképp aprósáot vennék, tényleg kis dolgot... a fiút is zavarba hozná egy nagyobb ajándék.. és talán pont, hogy elijesztenéd a lányodtól, hogy ennyire komolyan veszed a dolgot.

2010. nov. 11. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!