Hogyan viselkedjek, mire ügyeljek?
Pénteken céges bulira kell kísérnem páromat.
Már régen voltam szórakozóhelyen és nagyobb, idegen társaságban. Ez eddig nem lenne zavaró, de sajnos párom már mutatott fotókat és mesélt ezekről a partikról-ő eddig csak egy ilyenen volt. Van pár munkatársnője, akik egyszerűen nem bírnak magukkal és ha berúgnak, mindenkit végigcsókolnak, rámásznak férfiakra-nőkre, ráadásul adott két lány, akik eléggé bele vannak esve páromba. Én bízom barátomban, viszont félek, hogyha "helyzet" lesz-el kezdenek nyomulni a hölgyek, vagy játszák a kis játékaikat-akkor elborul az agyam.
Ti hogyan kezelnétek a helyzetet?
22/L
A "bíccsekkel" nem sok mindent lehet kezdeni. Amúgy jó gusztustalan lehet, hogy mindenki szájába belemásznak.
Vágom a szituációt, én párom is hűségesebb típus, de ilyen kullancsokkal vigyázni kell.
Köszönöm a válaszokat!
Igen a tartás az fontos, de meddig...:)
Párom amúgy nagy morál-mackó, utálja az igazságtalanságot, a hazudozást, stb. Csak hát én is tudom, milyen erőszakos tud lenni egy nő, igazából a szúrkálódásaikatól is tartok picit.
Èrezd jól magad,biztos akad pár normális is.Aki nem szimpi
hanyagold!
Próbálj meg pozitívabban hozzáállni a helyzethez. Az is lehet, hogy már az megoldaná a problémád.
Nézzük, milyen kínos szituáció lehet:
Ha a csajok rá akarnak mászni, akkor ő majd elhajtja őket, ebbe felesleges belefolynod.
Ha rád akarnak mászni a csajok, akkor szimplán "bocs, de erre nem vagyok vevő" vagy ilyesmit elég mondani, nem kell botrányt csinálni, szépen elhajtod őket.
Ha szurkálódni próbálnak, akkor egyszerűen otthagyod őket, mondjuk "bocs, meg kell keresnem a párom" vagy ilyesmi felkiáltással.
Egyszerűen ne hagyd, hogy "elboruljon az agyad" Tessék szépen mosolyogni, és ha valami olyat tesznek, ami nem fér bele, akkor kedvesen mosolyogva küldd el melegebb éghajlatra. De feleslegesen ne blamáld magatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!