Mit gondolsz az Emma névről?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik és kíváncsi vagyok a véleményetekre.2010. nov. 9. 19:18
1/21 anonim válasza:
Mi ez, az előbb még nem Emma volt, hanem Cintia. o.O Végignézzük az összes nevet?
Amúgy nekem tetszik, szép hangzása van szerintem.
2/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. Volt egyszer egy kedves regény, amiben Emma néni volt és nagyon tetszett ez a kontraszt, hogy egy falusi, kontyos nénike, és Emmának hívják :)
Csíkos vagy pöttyös könyvek sorozatban volt, nem tudja valaki, mi a könyv címe? :)
3/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár a hangzása eléggé kemény, úgyhogy valamilyen finomabb hangzású névvel párosítanám.
4/21 anonim válasza:
Nekem túl nyammogósan hangzik, de ha valaki kellemes személyhez tudnám társítani akit ismerek, lehet hogy nem gondolnám így. :D
5/21 anonim válasza:
nekem az Emma névről mindig egy gőzmozdony jut az eszembe.
6/21 anonim válasza:
Szerintem szép név..anyósomat is így hívják:) Szeretem Őt is:)nagyon!
Ha 2 lányunk fog születni a párommal,egyik kapja az én nevemet,másik az Emmát..:)
7/21 anonim válasza:
Nem tetszik,mert olyan unalmas számomra..(ahogy a saját nevem is:S)
8/21 anonim válasza:
9/21 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Suliba is ezzel Ba*tattak xDD
2010. nov. 9. 19:31
10/21 A kérdező kommentje:
Elsőnek: arról a kérdésről jutott eszembe ez a kérdés:D
Mindenkinek köszi az eddigi válaszokat
2010. nov. 9. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!