Szerinted gáz egy ilyen ajándék?
Baromi egyszerű! Úgy kell megszerkesztened, hogy egy álló A4-es lap alján legyen a naptár rész, fent pedig a kép. Az egészet félbehajtod, középen, mint egy magazint megtűzöd és lapozható egyből. A tetejére ütsz egy lyukat, hogy fel lehessen akasztani.
Sorrend:
fent:januárfotó-lent:novembernaptár
febrfotó-oktnaptár
márcfotó-szeptnaptár
áprfotó-augnapt
májusfotó-júliusnapt
junifotó-júniusnaptár
stb stb
Másik: a tetejét több helyen megtűzöd tűzőgéppel. Színes papírból vágsz egy a naptár szélességével azonos, kb 5-6cm -s csíkot. Ezt hosszában félbehajtva rá tudod ragasztani.
Mégegy: én drót-spirált nem tudok csinálni, de perforálni (pl letépős naptárhoz) és műanyag spirált is.
Neked, mert tanuló vagy felajánlom ingyen, hogy megcsinálom. (Csak annyi, hogy Veresegyházra ki kéne jönnöd érte)
Értem a leírást köszi. Messze lakom tőled, de azért rendes vagy, hogy felajánlottad :) köszike.
Örülök, ha van aki kedvet kap ilyet ajándékozni, szerintem nagyon jó ötlet, és mindenki örülne ilyesminek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!