Mit kérsz/szeretnél kapni a párodtól karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 23:04
11/27 anonim válasza:
Hogy mit kértem karácsonyra? eddig még semmit...Igazából minden megvan amire szükségem van..Hál istenek nálunk nem a pénzről,és a drága ajándékokról szól az ünnep így bőven elég hogy együtt vagyunk,kényeztet,és jókat nevetünk,szórakozunk..Egy vidám ünnep sokkal többet ér,mint egy drága ajándék...De ismerem annyira,hogy valami apró meglepetésben részesülők majd..
12/27 anonim válasza:
Hogy toltsuk egyutt az elso karacsonyt...
Akkor kb 3 hetes Leanykank lesz...
De nem lakunk egyutt, s a tavolsag is jelentos koztunk (500 km)...
13/27 anonim válasza:
Annyira nagy boldogság olvasni ezeket a sorokat..mert látszik,hogy mindenkinek nagyon fontos a szeretet,a szerelem,a család,az együttlét öröme..és nem a drága ajándék!Mert legdrágább kincsünk a családunk,a boldgoságunk..mi is ezt kapjuk egymástól a férjemmel..egy boldog ölelést,és azt,hogy láthatjuk kisfiunk csillogó szemeit,amikor a karácsonyi ajándékait bontozgatja..ez mindennél többet ér!!:)))))
14/27 anonim válasza:
parfüm, gyűrű, nyaklánc, könyv... =D
15/27 anonim válasza:
Akárminek örülök, mert TŐLE!!!van!Még nem lakunk együtt sajnos(lassan 3 éve vagyunk együtt). De én akkor vagyok boldog, ha vele vagyok. Sajnos van köztünk 80 km...
Nem állunk úgy anyagilag, hogy drága ajándékokat vegyünk egymásnak,de akárminek örülök:) Ez lesz a harmadik karácsonyunk.
16/27 anonim válasza:
Mi egymásnak apróságokat szoktunk venni. Inkább a család ajándékaira költünk. Közös kasszán vagyunk, amire nagyon szükségünk van, azt megvesszük magunknak évközben. Karácsonykor pedig csak valami jelképes dolgot rakunk a fa alá!
17/27 anonim válasza:
Egy kistesót....nem várok tárgyi ajándékot egyáltalán, nekünk ez nem is fontos, viszont mégegy babára nagyon vágyom....ezzel teljes lenne a boldogság! :)
18/27 anonim válasza:
Egyet nem értek..ki szórakozik azzal,hogy lepontoz minket??...talán fáj az illetőnek,ha valaki szeretetet,békességet,boldogságot szeretne karácsonyra a drága ajándékok helyett??..vagy akkor 100%-ot érne a válaszom,ha azt írtam volna,hogy luxusüdülést kapok a páromtól,vagy egy plazma tv-t..vagy egy autót??(06.06-os vagyok,aki ma reggel írta a hsz-t)
19/27 anonim válasza:
én eljegyzésre vágyom, de ha bármi mást kapok, annak is fogok örülni, főleg, ha kettesben tölthetjük:)
20/27 anonim válasza:
14:37-es, nem kell komolyan venni a lepontozókat, ők nyilván nagyon szomorú életű emberek ,akiket irritál mások életrevalósága, öröme, és boldogsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!