Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a férjed rendszeresen a volt barátnője nevén szólítana?
Hogy nem szeret, nem tisztel, még az exére vágyik de mivel ő nincs én is jó vagyok pótléknak
Ha pedig ez újdonság (remélem az, mert ha házasság előtt is ilyet csinált, de te mégis hozzámentél nagyon buta vagy) akkor gyanakodnék hogy felvette az exével a kapcsolatot és esetleg megcsal vele.
Velem ez simán előfordulhatna, más helyzetekben elő is fordul (a fiamat a 10+ évvel fiatalabb öcsém nevén szólítom/hivatkozom sokszor, egy kollégámat egy másik kolléga nevén akivel előtte dolgoztam ugyanazon a projekten). Anyu is dettó ugyanez, főleg ha gyorsan akarta mondani, összevissza neveken szólított minket. Szóval örökletes a probléma, és nem egyszerű segíteni rajta, hiszen nem állhatok meg minden néven szólítás előtt 5 percet gondolkozni, hogy most biztos ez-e a helyes név.
A párom szerencsére csak vigyorog rajta, tudja hogy nincs mögötte semmi. Hiszen látja hogy más területeket is érint a probléma, nyelvieket és nem nyelvieket is.
#2:
Miért kellett volna bárminek is történnie vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!