Szerintetek miért szükséges ez néhány ember számára?
Lehetséges, hogy egy picit hülye kérdés lesz, de ti talán tudjátok a kérdésemre a választ, vagy esetleg megerősítetek a meglátásomban.
Szögezzük le az elején, hogy semmi féltékenység nincs bennem.
Szóval.. szerintetek miért van szüksége néhány embernek, hogy mindig megtudja (AKÁR MINDEN NAP), hogy kik tartják igaz barátnak, kik szeretik, kikkel szokott naponta hülyülni, ki mit gondol róla stb.
Gondolok itt most a fb-ra. Ugye ott vannak ilyen alkalmazások, meg mit tudom én mik. Nos.. mindig látom egy bizonyos személynél, hogy egy nap vagy 20 ilyet kitesz.
Nem értem.. Ennyire szeretethiánya van, vagy szükséges neki ebben a biztatás, bár szerintem nem tartja magát igaz barátnak senki iránt..
Oké tudom.. nem egetrengető, de szerintetek mit érezhet ?
Másnak miért nincs szüksége erre ?
Egy bizonyos fokig mindenkinek szüksége van visszaigazolásokra arról, hogy őt igenis szeretik, becsülik, fontos valakinek. Akkor is kíváncsi erre a többség, ha nincs semmilyen hálózati elérése ahhoz, hogy ezt a bizonyítást kicsikarja másokból - szimpla emberi reakció, ami természetes.
A baj ott kezdődik, hogy tinikorban ez átüt amolyan "menő vagyok"-életérzésbe, és mindenki azt hiszi, fasza gyerek lesz attól, ha ötvenen lájkolják. (Gondolom van ilyen, mert nincs facebook-om )
Elég viccesek ezek az alkalmazások de semennyire sem helytállóak. Szerintem csak a kíváncsiság hajtja őket, hogy megtudják ki jön ki a listájukból, de én több olyat is ismerek akik hajlandóak annyiszor megcsinálni a quizeket, alkalmazásokat mígnem kijön nekik a tényleges barátnőjük aztán lehet picsogni nyálaskodni... Én egyszer csináltam meg hogy ki a legfogyatékosabb barátod erre kiadta az angoltanárom. xD Ezek az alkalmazások ratyik, egykettőn lehet jót röhögni de az ilyen kibe szeretsz bele, ki szeret beléd, ki az igaz barátod hülyeség..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!