Van valaki akibek apakomplexusa van vagy van olyan, idősebb férfi, akinek fiatalabb a barátnője?
Figyelt kérdés
Normális, az ilyen? És kinek mi a véleménye?#Daddy #Apakomplexusa
tegnap 22:22
1/7 Donkey64 válasza:
Most volt három évig...és huszonnégy évvel fiatalabb.. Azt gondolom, hogy ez lehet normális. A szexológusok szerint a tiz-tizenöt még rendben van... de amikor annál több, akkor valamelyik, vagy mindkét fél éretlen kicsit.
3/7 anonim válasza:
A fura az, hogy én tök maszkulin heteró fiúnak írnám le magam, de annyi magánéleti szarság van hogy néha már nekem is előjön. XD
4/7 anonim válasza:
Nekem volt ilyen ismerősöm és egész sokáig együtt voltak, aztán egyéb tényezők miatt szétmentek
Nem mondanám normálisnak,viszont azt vettem észre, hogy manapság egyre inkább kevésbé van a figyelem középpontjában ez
5/7 anonim válasza:
Sose volt ennyivel idősebb párom, mint most. Én 32, ő 49...nem vagyok apakomplexusos, így alakult.
6/7 anonim válasza:
#5 Sztem ez még nem apakomplexus. Nálunk is kb ennyi a korkülönbség, én 35 voltam, ő 51 mikor összejöttünk. 5 éve vagyunk együtt, 2 éve házastársak. Voltak nálam pár évvel fiatalabb és idősebb szerelmeim is, egyszerűen úgy alakult, hogy ő az akivel minden klappol.
Apakomplexus az lett volna, ha 25 évesen lesz 50 vagy annál idősebb pasim, szerintem.
7/7 anonim válasza:
6 igen vagy aki mindig a nála 15 plusz évvel idősebbekre hajt.
5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!