Szerintetek nagyon gáz, hogy nem akarok anyámnál
karácsonyozni, hanem a párommal? (együtt élünk már 3
éve és még egy karácsonyunk sem volt kettesben, még nem
vagyunk házasok)
Miért nem mentek el a pároddal anyukádékhoz szent este?
Nem kell egész éjszaka ott lenni. Csak tudja, hogy őt is megtiszteled és megadod neki azt az érzést, hogy szent este mind a két lányával együtt lehet. Mi legalábbis mindig ezt csináljuk a párommal. Egyik évben az ő szüleinél vacsizunk, beszélgetünk, másikban az enyémeknél.
2010. nov. 5. 13:46
Szerintem is meglehet oldani hogy szentestén kicsit meglátogatni az anyukádat,biztos hogy örülne neki,aztán még simán haza lehet menni és kettesben lenni,mi mindig így szoktuk.Így mindkét dolog teljesül a pároddal is vagy meg az anyukáddal is.Persze ha nem akarsz hazamenni az a te dolgod,te tudod h milyen a viszonyod az anyukáddal,ha jó akkor nincs miről gondolkodni.
2010. nov. 5. 13:54
hű de jó h feltetted ezt a kérdést? mert én is gondban vagyok. anyum egyedül él, öcsém hetes suliban van.nah de: szenteste én is lemennék mert nem akarom anyumat meg öcsémet 1edül hagyni, de az a gáz h én pesten lakok ők meg alsónémedin.nah és a tömegközlekedés már 4tól nem jár rendesen:S mármint ebben a pár napban:Sjah és mi még nem vagyunk olyan régen együtt a párommal mint ti(majdnem 1 éve).mit tegyek?mikor menjek le anyumékhoz sztetek?
2010. nov. 5. 13:56
14/18 anonim válasza:
szerintem hivjatok at a parodat karacsonykor...mint egy igazi nagy család
2010. nov. 5. 14:15
Mi 24-én délben megyünk ebédre anyuékhoz a párommal, Szenteste otthon vagyunk kettesben, 25-én megyünk vidékre a párom szüleihez, 26-án ismét otthon vagyunk kettesben.
2010. nov. 5. 14:18
Mi sem karácsonyoztunk még soha kettesben. Hogy miért? Valahogy mindíg így alakult. Nem gondolkodtam még rajta sohe, hogy szeretnék-e párommal kettesben karácsonyozni.
Valhogy nekem a karácsony a gyerekkoromat jelenti. A gyerekkorom meg a szüleimet. Ahogy valaki írta előttem ez a család ünnepe. Velük közösen szeretem ünnepelni. Tehát szenteste egyik felét az én szüleimnél, másik felét párom szüleinél töltjük. És ez így nekünk jó.
2010. nov. 5. 14:29
Én csak azért kérdeztem mert legszívesebben nem hagynám egyedül szegény anyumat(akármilyen is) mert am is depis és ilyenkor mindig rossz neki nagyon apu nélkül:S csak mivel nem szívesen aludnék ott a ház állapota végett ezért nehéz dönteni:S nállunk meg nem megoldható mert nincs annyi ágy:S és a földre nem akarom h feküdjenek mert az milyen már:S
2010. nov. 5. 14:31
vagy esetleg úgy megoldhatnánk párommal h mi feküdnénk a földön.de mind1 majd ha hazajön meg is fogom vele ezt beszélni...
2010. nov. 5. 14:32
Kapcsolódó kérdések: