Csalódtatok már nagyot barátban?
Ha igen, miért?
Találtam ehhez egy idézetet:
A legundorítóbb emberi tulajdonság a kétszínűség. Mikor egy emberben, akit nem csak ismerősödnek, hanem barátodnak mondasz, feltétel nélkül megbízol benne, kiadod neki magad... És ez az ember aljas és gerinctelen módon ott szúr hátba, ahol neked a legjobban fáj... Ez az életben a legnagyobb csalódás...
Többször is, de két emlékezetes van:
Gyerekkori barátnő-később jöttem rá, hogy gyakran csak érdek-barátnő volt-nem bírta elviselni, hogy végre én is párt találtam magamnak, és mikor lemondtam egy-két találkozót(amikor neki volt fiúja szinte mindig szrt rám, de én elnéztem neki), olyan sms-t írt nekem részegen, amiben szerepeltek a "féreg", "gec-i", "hájas krva" enyhén alpári megnevezések...ott nem volt miről beszélni tovább.
Második egyetem alatt történt, a vélt barátnő az összes férfira, aki nekem tetszett, rászállt, és baromságokat terjesztett rólam-ez csak később derült ki.
Igen ,egyik legjobb haveromban csalódtam , valahogy úgy látszik nem ismertem eléggé így 10 év után...
1x csak lett egy olyan barátnője aki miatt kb mindenkit és közük engem is lesz*rt. Hiába hívtuk nyáron akárhova nem jött, elmentünk hozzá egy csomószor nyáron hogy ugyan jöjjön már el valahova ne mindig csak a csajjal legyen , nem is dumáltunk már vagy 1,5 éve mióta meg van a nője ...
De nem , és tényleg nem beszéltem én pl vele már vagy 1 éve egy szót sem , nekem is volt egy pár barátnőm , de azért akkor gyökér nem lettem mint ő hogy kb lesz*rok mindenki mást a csaj miatt.
Igen...
2 lánynak, akit a legjobb barátaimnak tartottam, elmondtam egy nagy titkomat. Másnap mindenkitől azt hallottam vissza...
Nekik köszönhetem, hogy nemb ízom meg senkiben és óvatos vagyok mindenkivel szemben.
ha mélyen megbántott, akkor nem volt igaz barát, sajnos.
Jó pár barát volt már az életemben, és akik megmaradtak, azok azért vannak az életemben, ill. én az övékében, mert maximálisan odafigyeltünk a másikra. Nem tudom, hány éves vagy, de az idő előrehaladtával, az emberek is megbízhatóbb barátok lesznek, de az is lehet, h. az emberismeretem fejlődött, és azért alakult ki körülöttem az a pár igaz barát!
Ja.
Egy barát, akit 12 éve keresztül a legjobb barátomnak tartottam, elkezdte füzni a csajomat. Meg akart veretni, még az iskolát is majdnem otthagytam érettségi elött annyira elegem volt.
A másik, a növérem volt hapsija akit barátként tartottam számon. Meg akarta eröszakolni a barátnömet miután leitatta, rajtakaptam, tagadta. Ezután mindenféle hazugságokkal manipulálta a többi barátomat, akik elfordultak tölem. A növéremet megalázta sok ember elött, egy hazugsággal. De a legjobban az fáj, hogy amikor apukám már a rák végsö stádiumában volt, képes volt azt mondani, hogy nekem semmi gondom az életben.
Nem vagyok bosszúálló, de közeleg az a nap, amikor ezen kijelentéséért lelkileg tönkre teszem és remélem rohadtul szenvedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!