Mik a jelei annak, ha egy férfi szerelmes egy nőbe? És biztosan NEM csalja/csalta meg?
Nemtudom szeret-e még a párom:(
Irnátok nekem tipikus jeleket, hogy mit tesz egy férfi pl.vita utána, mennyi iőd után keresi a lányt, vagy bármi ilyesmi:)
Eleg hisztis vagy...
Szerintem itt te hibaztal... O nem hazudott, hanem elmondta az igazat, s te erre felpofozod, kutakodsz az msnjeben, hiszteriazol az ejszaka kozepen... en ha a fiu helyeben lennek lehet meggondolnam, hogy kereslek-e meg valaha, meg akkor is, ha megorulok erted, annyira szeretlek...
Ha kell neked ez a fiu, akkor most rajtad a sor, hogy bocsanatot kerj tole, es orulj, hogy oszinte veled!
(20/L)
aha... Ő is hazudott hogy "jajj nem tartja a csajjal a kapcsit, gyülöli és már rég letiltotta meg leis törölte" ja ezért irt neki a csaj. MAGYARUL: hazudott, mert nem tiltotta és nemis törölte le!
ha ebbe hazudik másban is fog. A saller után ölelgetett meg próbált közeledni...de eltoltam
Szeretem, de engem SENKISE nézzen hülyének. Ő is baromira szerethet ha HAZUDIK.
Te tegnap is feltetted ugyanezt a kérdést.
Ugyanaz a véleményem, mint a másik topikban, ez a pasi szeret téged nagyon is, te meg egy istenbarma idióta vagy.
Komolyan mondom, fordulj pszichológushoz, mert ez a szintű önbizalomhiány beteges.
A párod azért fog elhagyni, mert egy hisztérikus hülye vagy és teljesen igaza lesz és nőként mondom ezt!
Pff, ilyenen felkapni a vizet...
Talan azert mondta azt, hogy letiltotta, mert tudta, hogyha igazat mond akkor abbol meg nagyobb hiszti lenne...
Ne legy mar ennyire gyerekes... Ne tartsd azt a szerencsetlent porazon, nem kutya!!!
Ennel nagyobb hazugsagok is fognak erni az eletben, keszulj fel ra. MINDENKI HAZUDIK! - s vannak kegyes hazugsagok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!