Akik nem a nagy Ő-vel házasodtak össze, azért tették mert meg volt a nagy szerelem de elvesztették valamiért?
Anyu nem a nagy Ő-höz ment, és boldogtalan apám mellett, amit meg is értek, ahogy apám bánik vele, anyu idegileg ki van merülve, de nem mer lépni, mert nem keres jól. Lehet, hogy a nagy Ő mellett se lenne boldog, mert az meg szélhámoskodott fiatalon és anyu nem tudott benne bízni, de egész életében emlegeti.
Én ezt a hibát nem fogom elkövetni, ha nem lehet az, akihez tartozom, akkor inkább senki, de nem akarok úgy járni, mint anyu.
"Rajong értem, én meg csak szeretem emberileg, de nincs az a tűz részemről."
Azért elég szánalmas az az elv, hogy ha nincs ló, jó a szamár is...
A férjed legalább tud róla, hogy sosem voltál belé szerelmes?
..ez annyira furcsa, hogy felnőtt emberek ilyesfajta kompromisszumokat kötnek, és az is, hogy nincsenek vele tisztában hogy a szerelem nem szeretetté "enyhül" hanem csak megváltozik (szerelem marad, a szerelem a kizárólagosság érzése, hiszen a férjedet soha nem szereted ugyanúgy mint a családtagjaidat avgy barátaidat,...ha igen, ott már baj van...), van oka, mégpedig azért, mert rózsaszín ködben nem tudnánk dolgozni, ellátni a feladatainkat...
de az nem szeretet és tisztelet, hanem szerelem, csak a rózsaszín köd nélkül... ha nem térdremegős, ha nem ő a legszebb / legokosabb / legjobb ember a számodra, akkor nem kellett volna elrontani az életét azzal, hogy feleségül mentek hozzá, hiszen találhatott volna valakit , aki szerelemmel viszontszereti...
aki megcsal, az semmiképpen nem lehet a nagy ő, hiszen a nagy ő, gondolom, az a férfi, aki kölcsönösen viszontszeret és ugyanolyan vagy hasonló elvárásai vannak egy kapcsolatban, mint mi, illetve hasonló intenzitással szeret...
28/N
Én nem a nagy Ő-höz mentem férjhez, mert találkoztam a későbbi férjemmel. Hamar rájöttem, h ő nem az igazi, de hozzá mentem anyagi előnyök miatt. Aztán a 2 házassági évfordulónk előtt nem sokkal meghalt, 30 évesen. Egyedül maradtam, és a nagy Ő karjaiban kötöttem ki. Soha egy szóval nem bántott meg, h egy másik pasi miatt otthagytam.
Most ő a férjem, a gyerekeim apja, az életem.
Azt mondta, h én vagyok az életében az aki lelkileg a legmélyebbre és legmagasabbra röpítettem, boldog h mindezeket velem, miattam élhette meg.
lesújtó hallani a válaszokat, de ilyen a való világ
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!