Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mar gondotok az anyossal?...

Volt mar gondotok az anyossal? Hogy lehet ezt elviselni? Mar a valason is gondolkodom, mert ezt en keptelen vagyok egy eleten at elviselni

Figyelt kérdés
Allandoan a nyakunkon van, beleszol mindenbe. De a parom mindig megvedi, mert hogy sokat segit , vigyaz a babara anyagilag az apukaja is segit.. bar en tudom nagyon nem lenne ra szukseg de vele elhitetik, hogy nelkuluk nekunk nagyon nehez lenne. Igy o elvarja kedveskedjek az anyjaval de en nekem ez nagyon nehez.. furkalodik a hatam mogott , de a parom elott mindig azt mutatja hogy o nagyon kedves velem.. rafinalt nagyon rafinalt. Nem tudom mit tegyek. Erzem miatta tavolodunk , mar nincs kettonk kozott az az eros szerelem mint volt..es ennek az anyja az oka.. tudom. Mar egyszer kiirtam ezt a kerdest , most megprobalom megint.. egyszeruen stresszesek a mindennapjaim.. Allandoan azzal bizergal mostansag hogy amikor a paromat felveszik az egyetemre es lehetseges el kell koltoznunk , akkor majd nala hagyom a babat . A Parom szerint viccel de en tudom O csak annak orul ha a szivembe tapos. Mondta hogy hianyozni fog a babank neki erre mondtam hogy az en szuleimnek is hianyzik , erre o azt valaszolta nekik vannak kutyaik. IDIOTA... egyszeruen egy buta no es azon eli ki magat, hogy engem csesztet. Tuzo napra kivitte delben napkrem nelkul , akkor ertem haza, azt mondta csak ket perce van kint, persze a baba bore elarulta hogy nem , mert leegett az arca szegenykemnek.. persze O kitalalta valami allergia lehet. A parom meg persze mindig neki hisz... Beallit engem az anyos egy tulaggodos anyanak.. MIt tegyek? hogy lehetne ezen az egeszen valtoztatni.. probalok mashogy hozzaallni kedves lenni, de ha nem szolok semmi rosszat addig probalkozik mig nem birom tovabb... :((
2010. okt. 30. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

termeszetesen a baba miatt nem hiszem hogy elvalnek, de egyszeruen mar ha meglatom az anyost kesz vagyok tole.

valoszinuleg tenyleg az lesz, hogy el kell foglalnom magam valamivel. talan enyhul

jelenleg annyira elkeseredett vagyok..

2010. okt. 30. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:

a sarkadra kéne állni... csak azzal bánnak így, aki hagyja magát. vagy mazochista vagy és szeretsz szenvedni?

pl vehetsz egy ilyen nagyon drága tuti zárat amihez több ezer ft kulcsot másoltatni, és nem lehet bárhol..és 2 kulcsot adnak hozzá, egy neked, egy a férjednek.

eszel biztonségi láncot

hazaküldöd anyóst, megmondod , hogy nem hívtál vendégeket

megmutatod a férjednek ezt!!! mindenképp.

jogod van a saját életedhez, és azt engedzs be a lakásba akit akarsz..te se kérsz gondolom kulcsot az anysékhoz..azt kéne és a legalkalmatlanabb időpontba bemenni

megmondhatd a férjednek hogyha nem a családja (=te és a gyerek) az első, akkor elköltözöl, mert így boldogtalan vagy, ő meg ülhet anyuka szoknyáján.

2010. okt. 30. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdest a következőképpen kellet volna feltenned:Van közöttetek olyan,akinek nem volt problémája az anyósával?Ilyen nem létezik!!!!!!!!!
2010. okt. 30. 21:50
 14/15 A kérdező kommentje:

nem magyar nemzetisegu a parom

naluk nincs elore megbeszelt idopont

csak ugy felbukkannak varatlanul

nalam mindig szep rend van, es nem ulok allandoan gepnel

egyszeruen kulfoldon elek nincsenek itt barataim es az otthoniakat nem akarom ezzel traktalni

szoval ha valaki csak szidni akar ne tegye

jo otletre vagyom

egy kozeputra ahol minden megoldodik

nem az a baj hogy meglatogat,egyaltalan

hanem hogy onnantol jon a csekkolas..miert ezt a narancslevet vetted en nem ezt hasznalom,miert csirket foztel ma.. most miert ezt most miert azt csinalod

szoval ilyenek

2010. okt. 30. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez egy tipikus anyós probléma, ami szerintem már sokmindenkinél megmutatta magát. Én is voltam így, sőt én is már a váláson, költözésen gondolkoztam, mert egyszerűen azt mondtam, hogy ha ez így megy tovább, bedilizek. De!

Azóta megtanultam lekezelni az ilyen jellegű beszólásokat, sértegetéseket, és ugyanolyan hangnemmel, és szavakkal válaszolok vissza, ahogyan ő szól hozzám.

Miért azt a narancslevet vetted? - kedves mama, nem muszáj inni belőle ha nem szereti, higyje el nem sajnálom, csak fogy! Tuti venni fogja a lapot!

A férjeddel nem sok mindent tudsz kezdeni, ahogyan én sem, de megmondtam neki, hogy jó nem szóljon egy szót sem, nem kell megvédenie, de ha földig döngölöm az anyját, mert olyat tett, vagy szólt, nehogy merjen szólni egy szót is, mert a következő aki kap ő lesz!

Na azóta szeme a pályán, ha feszül a légkör, akkor közbeavatkozik, és leálltja anyucit.

Az a lényeg, hogy ezt nagyon határozottan mondd meg a férjednek, ellentmondást nem tűrő hangon, mert addig hülyének fog nézni. Én tudom, ugyanebbe voltam, de bár sok időbe telt, megtanultam figyelmen kívül hagyni az ilyen embereket, mint anyós.

Az élet rövid ahhoz, hogy hülyékre pazaroljam az időm, és energiám, van nekem is egy gyönyörű kisfiam, és inkább rá fordítom az időt, idegeskedés helyett!

2010. okt. 30. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!