Volt mar gondotok az anyossal? Hogy lehet ezt elviselni? Mar a valason is gondolkodom, mert ezt en keptelen vagyok egy eleten at elviselni
termeszetesen a baba miatt nem hiszem hogy elvalnek, de egyszeruen mar ha meglatom az anyost kesz vagyok tole.
valoszinuleg tenyleg az lesz, hogy el kell foglalnom magam valamivel. talan enyhul
jelenleg annyira elkeseredett vagyok..
a sarkadra kéne állni... csak azzal bánnak így, aki hagyja magát. vagy mazochista vagy és szeretsz szenvedni?
pl vehetsz egy ilyen nagyon drága tuti zárat amihez több ezer ft kulcsot másoltatni, és nem lehet bárhol..és 2 kulcsot adnak hozzá, egy neked, egy a férjednek.
eszel biztonségi láncot
hazaküldöd anyóst, megmondod , hogy nem hívtál vendégeket
megmutatod a férjednek ezt!!! mindenképp.
jogod van a saját életedhez, és azt engedzs be a lakásba akit akarsz..te se kérsz gondolom kulcsot az anysékhoz..azt kéne és a legalkalmatlanabb időpontba bemenni
megmondhatd a férjednek hogyha nem a családja (=te és a gyerek) az első, akkor elköltözöl, mert így boldogtalan vagy, ő meg ülhet anyuka szoknyáján.
nem magyar nemzetisegu a parom
naluk nincs elore megbeszelt idopont
csak ugy felbukkannak varatlanul
nalam mindig szep rend van, es nem ulok allandoan gepnel
egyszeruen kulfoldon elek nincsenek itt barataim es az otthoniakat nem akarom ezzel traktalni
szoval ha valaki csak szidni akar ne tegye
jo otletre vagyom
egy kozeputra ahol minden megoldodik
nem az a baj hogy meglatogat,egyaltalan
hanem hogy onnantol jon a csekkolas..miert ezt a narancslevet vetted en nem ezt hasznalom,miert csirket foztel ma.. most miert ezt most miert azt csinalod
szoval ilyenek
Ez egy tipikus anyós probléma, ami szerintem már sokmindenkinél megmutatta magát. Én is voltam így, sőt én is már a váláson, költözésen gondolkoztam, mert egyszerűen azt mondtam, hogy ha ez így megy tovább, bedilizek. De!
Azóta megtanultam lekezelni az ilyen jellegű beszólásokat, sértegetéseket, és ugyanolyan hangnemmel, és szavakkal válaszolok vissza, ahogyan ő szól hozzám.
Miért azt a narancslevet vetted? - kedves mama, nem muszáj inni belőle ha nem szereti, higyje el nem sajnálom, csak fogy! Tuti venni fogja a lapot!
A férjeddel nem sok mindent tudsz kezdeni, ahogyan én sem, de megmondtam neki, hogy jó nem szóljon egy szót sem, nem kell megvédenie, de ha földig döngölöm az anyját, mert olyat tett, vagy szólt, nehogy merjen szólni egy szót is, mert a következő aki kap ő lesz!
Na azóta szeme a pályán, ha feszül a légkör, akkor közbeavatkozik, és leálltja anyucit.
Az a lényeg, hogy ezt nagyon határozottan mondd meg a férjednek, ellentmondást nem tűrő hangon, mert addig hülyének fog nézni. Én tudom, ugyanebbe voltam, de bár sok időbe telt, megtanultam figyelmen kívül hagyni az ilyen embereket, mint anyós.
Az élet rövid ahhoz, hogy hülyékre pazaroljam az időm, és energiám, van nekem is egy gyönyörű kisfiam, és inkább rá fordítom az időt, idegeskedés helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!