Beleavatkoznátok, ha a lányotok kezdené átvenni az anyósa slamposságát, aki arra biztatja őt, hogy nyugodtan tojjon le mindent, hogy ki mit mond róla?
Hogy kerülhetne különb családba, ha velük él?
Mellesleg egy igényes nőből nem szokott igénytelen lenni, főleg fiatalon. Valószínűleg ilyen volt előtte is.
A lányod is igénytelen, ha ilyen férfiba szerelmes.
A szemét nem kell felnyitni, mert ez a döntése. Lépj túl rajta, de a saját házadban nem kell eltűrnöd, hogy kézmosás nélkül nyúlkál dolgokhoz, összejárja a házat stb. Ha a lányodnak nem tetszik, mehetnek anyósékhoz.
Elsőnek: Nem, itthon mindig rendezett volt,adott magára és szorgalmas is volt. Amióta nem él itt, a fiú és a családja rossz hatással volt rá. Viszont, amikor a fiú nincs vele, teljesen máshogy viselkedik, úgy,ahogyan akkor mielőtt elment.
Másodiknak: Igen, a mi házunkban a mi szabályaink.
Kérdező, lehet, nem véletlenül nem véletlenül választott ilyen palit, mert a szíve mélyén ő is ilyen slampos. Ezzel nem tud mit csinálni, max elmondja egyszer polkorrekten a véleményét és ennyi.
Meg mondod a lányodnak, hogy ha akar, egyedül jöhet, de akkor viselkedjen ember módjára. Vagy belátja, hogy jó ez neki, vagy nem...
*megmondhatja a lányának.
Utólag sajnos nem tudok javítani
"ráadásul a fiú is ilyen (amilyen az anyja)"
Az igen, komolyan?
"A kezén műköröm"
Hát elhiszem, hogy nem örülsz, amiért a lányod pasija műkörmöt visel, mint az anyja...
Nem igazán értem, miért ne lehetne szép szóval és szeretettel figyelmeztetni valakit arra, ha csúszik lefelé? Nem erre való a család? Legyen akárhány éves akárki.
Engem is figyelmeztettek dolgokra felnőtt koromban a családtagok, elgondolkodtam rajta, és a legtöbb esetben változtattam.
Egy politikusnak, munkatársnak stb. el lehet mondani, ha valami nem jó, de családtagnak nem? Miért tabu ez? Szerintem helytelen azt hangoztatni, hogy ha elmúlt 18 éves, akkor csak menjen a falnak nyugodtan.
Nem azért vagyunk emberek, hogy szükség esetén (nem szíre-szóra) tükröt tartsunk egymás elé? Honnan kell tudnom, hogy jó úton járok, ha senki nem igazol vissza? És honnan, hogy rossz úton?
Vágjanak jó képet, ha koszos kézzel nyúlkál az ételbe? Tanuljon meg mindenki színészkedni, nehogy a felnőtt gyereket elidegenítse? Butaság ez a nézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!