Miért nem értem fel soha másokhoz?
Az utolsó mondatodból indul minden.
Sajnálom.
Nem vagy kevesebb, csak esetlenebb vagy, mert alacsonyabb az önbecsülésed. Nincsen elég önbizalmad, mert nem kaptál pozitív megerősítést.
Biztosan láttál már olyat, amikor valaki nem a legügyesebb de óriási önbizalmával el tudja adni magát.
Kezdj el sportolni valamit.
Ahogyan fejlődsz az önbizalmad is nőni fog!
#4 van igazság abban amit mondasz, de nekem használt az, hogy elkezdtem futni és úszni.
Lehagytam az embereket az uszodában. Éreztem, hogy valamiben tudok teljesíteni.
Egyre nagyobb távokat tudtam megtenni futva, egyre rövidebb idő alatt. Majd 3. lettem a helyi futóversenyen. Következő éven 1. helyen végeztem!
A konditeremben olyan súlyokat emeltem, mint a férfiak miután régóta edzettem. Fejlődtek látványosan az izmaim. Dícséreteket kaptam.
De nem kell versenyt nyerni. Hatalmas élmény az, amikor látod, hogy fejlődsz és többre vagy képes napról-napra. Látszik az alkatodon, hogy sportolsz. Formás leszel. Rengetek boldogsághormont termel a testmozgás. Hasonló sportszerető emberekkel lehet kapcsolatokat építeni. Munkát tudsz szerezni minél több embert ismersz.
Amikor 3. helyen végeztem, akkor is megkaptam az apámtól, hogy miért nem első lettem.
Nem dícséretet kaptam, hogy dobogóra álhattam!
Csak bántást kaptam.
Most olyan önbizalmam van, hogy simán eladtam magam egy állásinterjún, felvettek dolgozni.
Azelőtt szorongtam emberek között.
Most vadidegenekkel társalgok munka közben, ezzel jó kis borravalót kapok.
Mindenki talpraesettnek mond.
Azelőtt nem mertem megszólalni.
Hú, látnád, nálunk milyen emberek vannak vezető pozícióban horror fizetésert.. Mindjárt lenne önbizalmad!
Csakis magad miatt légy aki vagy, senki és semmi kedveert nem kell másnak látszanod, hidd el.
"Dícséreteket kaptam."
"Hasonló sportszerető emberekkel lehet kapcsolatokat építeni. Munkát tudsz szerezni minél több embert ismersz."
Ezt írtam pontosan. Hogy önbizalmat egyedül építeni nem lehet.
Te sem egyedül voltál. Volt visszajelzés.
Nem az használt, hogy elkezdtél futni, edzeni. Hanem az ott megismert emberek visszajelzése.
És gratulálok, nagyon ügyes vagy! ❤️
Megfelelési kényszer.
Köszönd a szüleidnek.
De ezek után a többi rajtad áll,hogy megtanulod levetkőzni,vagy életed végéig ilyen maradsz.
Nem lesz könnyű,de lépésről lépésre fog ez változni ha teszel érte.
Írj naplót,menj pszichológushoz ezzel,emlekeztesd magad nap mint nap erre a mantrara"Jó vagyok ahogy vagyok,nem kell több".
Egyébként,ha megnézed a fejlődő országokat,ottan vannak emberek ,akik betegen születnek esetleg kéz nélkül,fogatlanok stb.
Azokhoz képest meg te lennél a szuper.
De értelmetlen másokhoz igazodni mert mindig lesz vki aki jobb valamiben.
Senki sem lehet a legjobb.
De majd rájössz hogy nem is az a lényeg,hanem hogy élvezd amit csinálsz és higgy abban amit csinálsz.
A többi lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!