A páromat teljesen ellehetetleníti a volt feleség, nekünk meg már nincs mit enni. Ő nemtesz ellene semmit. Mit csináljak? Hogy reagáljak erre? Kérem segítsenek ebben!
én a 17.02-es vagyok
azért jöttél ide, hogy lelkes hajbókolókat találj, akikkel szídhatjátok az exfeleséget, vagy tanácsért jöttél.
Többünk tanácsa volt, hogy lépj ki ebből, mert ez jól már nem sülhet el. Ha nem kell a kívülállók tanácsa, akkor mit szeretnél?
Neked kéne eldöntened, hogy mit vársz egy férfitól, egy nevelőapától és egyáltalán egy kapcsolattól. Ha azt várod, hogy veletek legyen, be tudjon neked segíteni anyagiakban, akkor nem ő a megfelelő férfi. Ezt látnod kell. És ez független a nej viselkedésétől... ha a jelenlegi anyagi dolgokat bírósági határozat mondja ki (gyerektartás, hitel 50% stb), akkor ezen változtatni nem tudsz, és nem is a feleség hibája. A gyerekeknek joguk van pénzt kérni az apjuktól,ezt is többen megjegyezték itt már. Ha ez nem tetszik, NEM TUDSZ MÁST CSINÁLNI, mint kihátrálni.
Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeid megérdemelnék, hogy őket lásd el anyagilag (normális étel, iskola költségei, külön órák, sport, ruhák, játékok, művelődés, megtakarítás részükre és még sorolhatnám) és ne a férfit. Jelenleg ez a férfi (mivel anyagilag te támogatod őt) elveszi a pénzt a gyerekeidtől. Szerinted ez korrekt a gyerekeiddel szemben?
"anya elmehetek nyelvet tanulni/korcsolyázni/moziba/vehetek pár új ruhát stb?"
"Nem, mert nincs pénz"
"Hogyhogy?"
"Nevelőapád hiteljét fizettem ki belőle"
" és akkor én hogy fogok egyről a kettőre jutni?"
"kérdezd az exnőjét"
"miközöm neki énhozzá?"
"..."
Ez a párbeszéd nevetséges és szomorú lenne, nem?
Gyanítom, a kérdezőt nem hagyták még el egyszer sem szemét és aljas módon... Lehet, neki sem lenne többé kedve bájvigyorogni a pasira. Az, hogy a gyerekek a saját maguk részére pénztrnek az apától, egy dolog, egy másik, hogy a nő viszont nem akar vele kapcsoaltot tartani.
Akármennyire kényszeresen próbálod megutáltatni mindenkivel a volt feleséget, kérdező, magadat meg szentként beállítani, én még mindig nem látok semmi kivetnivalót a nő viselkedésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!