Jogosan zavar hogy ilyen bunkó anyósom van?
Szia!
Szerintem jogosan zavar, hogy bunkó.
DE: ez az ő szegénységi bizonyítványa, nem a tiéd. Nem kell, hogy emiatt rosszul érezd magad, és égjen a pofikád. A kérdezőknek kerek perec meg kell mondani, hogy semmit nem vett a gyereknek.
Én biztos, hogy provokálnám. Társaságban, amikor nyalja-falja a gyereket, megkérdezném mástól, hogy ugye milyen szép az a ruci amit a másik nagyanyjától kapott? A következő többi unoka ajándékának a csomagolásakor (vagy bármikor amikor újságoljak, hogy ennek-annak ezt-azt vett) megkérdezném, hogy az én gyerekemnek mit vett? Mindig amikor találkoznánk elmondanám neki, hogy azt a ruhát, ami a gyereken van, ki vette neki, akkor is ha azt te magad vetted.
én anyósom se vett semmit még unokáinak. nagylányom mindig dicsekszik neki, hogy ezt meg azt kapta anya anyukájától.egyszer meg is kérdezte hogy mama, te mért nem veszel nekem soha semmit? hát nekem kinosabb volt, mint neki. elég jól élne, jutna miből. kisfiamhoz most ugyanigy viszonyul, de elhatároztam mit fogok tenni :-)))
amikor megyünk, majd valami risszrossz ruhában fogom vinni a babát. szereti ha minden tiptop, és úgyis meg fogja kérdezni mért van rajta játszós ruha. És majd akkor megmondom neki, hogy Olyat szerettem volna ráadni, amit maga vett neki, de olyat sajnos nem találtam..........
Szia!
Hát tényleg nem szép dolog tőle, hogy csak a te babádnak nem vett semmit! De hidd el , vannak ennél rosszabb anyósok is! Pl olyan mint az enyém. Nemhogy nem vesz semmit a gyereknek, hanem még állandóan kuncsorogja a férjemtől a pénzt! Ő meg persze amikor csak tud ad neki, mert hát szegény anyukának kell cigire, meg sok más hülyeségre, meg a munka is büdös. És még az is a jobbik eset, hogy a férjed melletted áll, mert az enyém azt mondta, hogy ne próbáljam az anyja ellen uszítani, mert én húzom a rövidebbet! De persze mások előtt az anyósom eljátsza, hogy ő mennyire imádja az unokáját, csak az nem érdekli, hogy az unokának lesz-e pelenkára való.
Az ilyet szerintetek milyen anyósnak nevezzem?
Kedves utolsó válaszoló!
Ne haragudj,hogy reagálok a hozzászólásodra,de nálatok a férjeddel nagyobb baj van akkor mint az anyósoddal.Én úgy rúgnám tö..n az enyémet,ha ilyet tenne mondana,hogy anyukáig szállna,aztán ott is maradhatna nála.Milyen férj apa az ilyen?Még Te fogd be a szádat mert Te húzod a rövidebbet?
Költözzön össze az ilyen pasi az anyukájával,vegye őt feleségül.Húú,ez felháborító.Van gyereketek?Mert ha még nincs eszedbe ne jusson szülni ilyen embernek,válj el amíg nem késő.Meg ha van gyerek én ilyen emberrel akkor sem maradnék együtt.Nagyon sajnállak.
Remélem tudsz változtatni rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!