A barátnőm lánya nagyon utálatos velem.Hogyan ehet kezelni az ilyen helyzetet?
De örülök, amiért neked szerető családod van, nem egy ilyen apával kellett felnőnöd, akinek a puncus sokkal fontosabb, mint a saját gyereke - még gyereke, aki esetleg számítana rá.
Persze, tök feleslegesen, ugyebár, mert apukának az új család a minden, a saját gyereke! meg kolonc a nyakukon.
Ezen kellene elgondolkozni, nem kiforgatni más szavait.
A kamasz a sajat szüleit se bírja, nemhogy egy idegent.
Az en lanyom ( 16 éves ő is) nekem se köszön sokszor, csak bemegy a szobajaba es becsapja az ajtót. 16 éves. Ha mostohája lennék, jobban zavarna ez a viselkedés lehet nem tudom.
Nem tudom mit varhatna tőle a pasim?
A kamaszok nem az eredeti csaladot akarjak vissza, hanem undorodnak a felnőttektől, a szülőktől, nekik ciki az egesz öregek nemi élete.
Hagyd a búsba, mit varsz tőle? Ha azt akarja hogy ignoráld, tedd azt. Ha latja, hogy nem veszed zokon es nem fúrod, akkor majd feléd fog fordulni esetleg.
Nem tudom mit akar egyes mostohaapa es anya, hogy a gyerek nekik szobrot állístson es mikor hazaérnek, konfettit dobjon, es adjon neki FIGYELMET, es köszöngessen mint a portás.
Es erdekes mindig akkor kezdik ezt a csaladban, mikor mar a kapcsolat kezd fakulni a párjával, akkor a gyerekeken csapódik le az egész, azok válnak céltáblává.
Egy kamasz LÁZAD a felnőttek es a szabalyok ellen! Mintha ti nem lettetek volna kamaszok! Így a normalis!!
Kérdező a fölös energiaid amikkel a kamaszt figyeled, fordítsd konstruktívabb tevékenységekre!
Szerintem a pedo vonalat akarja meglovagolni,valószinű stratégiát váltott. Mostanában úgyis annyit témázott erről a média.
Gyakran ,ha megy valahova kijön az anyjához megmutatni hogy miben megy,többször is átöltözik. Elég kihívóan öltözködik.Múltkor volt rajta olyan szűk sort,hogy az eszméletlen.
Szándékosan nem lesem, öreg róka vagyok ahhoz,hogy ilyen ócska csapdába besétáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!