Miért megy tönkre annyi házasság gyerekvállalás után?
Egyre gyakrabban olvasom ezt és sajnos tapasztalom is a környezetemben.
A férj nem foglalkozik a gyerekekkel, esetleg megcsalja a feleséget, a nő kétségbe van esve, nem beszélgetnek egymással, nem jó már a szex stb.
Már nekem is egyre jobban elmegy a kedvem a gyerekvállalástól...
Mert az egyik fél (ez általában a férfi, mivel felettük jobban anyáskodnak mind az anyák, mind a nők) nem nőnek fel érzelmi szempontból. Amikor megérkezik a gyerek, úgy érzik, az "anya" nem velük foglalkozik, és durcásak lesznek. Valószínűleg sosem jönnek rá erre, és nem is nőnek fel soha.
Sok Csernust kell olvasni, bőven van benne igazság.
Nekem már 1000 éve elment a kedvem a gyerekvállalástól, sőt, a házasság gondolatától is. Egy fecske nem csinál nyarat sajnos...
Már írtam egyszer,de közben elgondolkoztam.
Számomra nem férfi az,aki terhesen vagy kisgyerekkel elhagyja a feleségét/párját!Én az ilyet gyenge embernek tartom,akit a farka vezet!
Eszembe jutott,hogy lassan az óvodában/iskolában az a gyerek lesz különc,fura,kirekesztett,akinek még együtt van az apukája az anyukával!
Kedves Előző,
ez nem ilyen egyszerű. Minden családban megvannak az egyedi körülmények. Az én férjem rengeteget segít, szex volt és van is. De vannak munkahelyi elviselhetetlen, nyomasztó helyzetek (52 évesen váltani esélytelen...), és vágyakozás, hogy elköltözhess végre onnan, ahol nem szeretsz élni (áll az ingatlan piac, pedig népszerű helyen lakunk). Na, így nehéz megélni a hétköznapokat.
Bár ahogy elnézem, a Baba-Mama klubban, hogy némelyik kismama hogyan néz ki... (zsíros, lenyalt haj, kinyúlt póló...)
14:36-os és a 15:04-es is én vagyok!
Mondom,lehet én vagyok hülye,de a nehéz helyzetekben nem elválni kell,félrelépni,hanem megoldani!Jóban rosszban,egészségben betegségben!Ez a fogalom sok emberben már nem tudatosul!Mivel lesz jobb például,ha a munkahely miatt elválik az ember?Új nő/férfi mellett fog találni munkát?Logikát akkor sem értem!
Nagyon szomorú az a sok megromló párkapcsolat.Az okokat feldolgozni szinte lehetetlen. Ha valaki rátapint a lényegre, valódi okokra, rögtön lepontozzák.
Nagyon kellemes látvány nyugateurópátban a meghitt családi kapcsolatok.Azért mert baba van, nem zárkóznak be a négy fal közé. Utaznak, kirándulnak együtt a család.3500 m magasan a Jungfraun több családot láttunk, kisgyerekekkel, babákkal az örök hó birodalmában.Volt olyan család, hat gyerekkel jöttek fel. A legkisebbet még szoptatni kellett.Irigylésre méltóan vidámak, boldogok voltak.
"egy gyönyörű lángoló szerelem ment tönkre mióta megszületett a fiam"
Nem akarok senkit megbantani, de talan az a gond, hogy sokan azt gondoljak, hogy egy langolo szerelem eleg a hazassaghoz. A langolo szerelem elmulik mindenkinel egyszer es aki csak ennyire epitett, csak az uresseg marad. Ekkor ugy ertekelik a felek, hogy megvaltozott a masik, pedig csak a szerelem mult el. Egy hazassagban tobbre van szukseg, mint a szerelem. A szerelem szinte barmilyen ket embert osszehozhat. Ha nem egymashoz valok, ha nem tudnak egyutt elni, akkor megette a fene, hogy ok mennyire szerelmesek voltak egyszer es attol nem lattak a masikban azokat a hibakat, amikkel keptelenseg hosszu tavon egyutt elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!