Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándék karácsonyra?

Milyen ajándék karácsonyra?

Figyelt kérdés
Még suliba járok, ezért nem sok pénzem van, de szeretnék ajándékozni karácsonyra. Milyen kézzel készített ajándékot tudok csinálni férfiaknak? Nőknek arra gondoltam, hogy szappant csinálok házilag, valami karácsonyi formából vagy mézeskalács sütit és becsomagolom, de férfi rokonaimnak mit?
2010. okt. 27. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés....:)

Szerintem nézd meg a kreativ.hu oldalt,hátha találsz ott jó dolgokat...

remélem segítettem...

2010. okt. 27. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm megnézem :)
2010. okt. 27. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Kreatív boltban lehet fából mindenféle dolgokat kapni, kulcstartót, dobozt, madáretetőt, azt ki tudod festeni-diszíteni.
2010. okt. 27. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly vettem mindenféle fagyöngyöket és fűztem nyakláncot - már annak, aki szokott hordani. Nagyon olcsón kijött, mert megkerestem a legolcsóbb boltot és nagyon szépek és egyediek lettek!

De csinálhatsz órát is, lehet kapni óraszerkezetet, onnantól meg te találod ki, milyen legyen a számlapja, pl. üvegfestékkel megfestheted vagy valamilyen fából faraghatsz mintát, vagy textilből, szóval bármiből :)

2010. okt. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!