Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted is jól gondolom?

Szerinted is jól gondolom?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, nem érdekel mit gondolnak rólam mások, és a rokonok, a családtagok. Ha nem ártok másnak, akkor azt teszek amit akarok! Pl én 23 éves vagyok, a barátnőm 34 éves. 9 év van köztünk és mondja a nagymama meg anyámék; jaj fiam, hagyd el, 11 évvel idősebb nálad, mit szólnak a rokonok ezt akarod elvenni? Nem szégyelled magad , mit szólnak majd az emberek stb stb...

Én úgy vagyok vele nem érdekel senki véleménye; egy az hogy nem ad én nekem senki enni, inni, a problémáim sem oldja meg senki, és nem is fogja. Akkor még? Kinek miköze, .. tehát sztem nemjo így gondolkodni hogy "mit szólnak masok''

2024. márc. 16. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát ha már kérdezted és feltetted a kérdést, szerintem sok ám az a korkülönbség, még akkor is, ha te vagy a fiú.
2024. márc. 16. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Amíg a 34-23 kivonás egy mondaton belül is zavart tud okozni, addig szerintem célszerű legalább meghallgatni és megfontolni az okosabbak tanácsait az élet minden területén és legalább mérlegelni.
2024. márc. 16. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Ez egy általános tapasztalat, hogy ahol ekkora a korkülönbség, más a ritmusotok, egy 30+ nő már ennyi idős korára kiélte magát, te hozzá képest még gyerek vagy, tapasztalatlan.

Nem zárható ki, hogy együtt maradnátok, de nagyobb az esély rá, hogy nem, ezért aggódik a családod. Egyfelől valóban nincs úgy beleszólásuk, hogy életkorilag felnőtt vagy, másfelől de, mert az ő unokájuk, gyerekük vagy és bár nagykorú, de egy nagyszülő/szülő felelősségtudata sosem szűnik meg irántad, akkor sem, ha már 50 éves leszel.

2024. márc. 16. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. márc. 16. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!