Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennél vagy maradnál? Nem...

Mennél vagy maradnál? Nem tudom mi lenne a legjobb.

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel lakok együtt, az ő lakásában, szomszédban a családja. Nem nagyon vannak odaértem, nekik nem tetszik, hogy én "betolakodtam" a fiuk lakásába. A vőlegényem megvéd mindig, kiáll mellettem, így nyíltan nem is nagyon cseszegetnek, de azért tudom hányadán állok velük, fülembe jutnak a dolgok.

A baj az, hogy ő nyár közepén el fog menni külföldre munka miatt olyan 7 hónapra, ráadásul a világ másik végére, így gyakorlatilag nem is fog hazajárogatni csak úgy kétszer egy-egy hétre. Ezzel sincs baj, a kapcsolatunk szempontjából, nekem nem lesz idegen a dolog, a környezetemben rengeteg párnál van ez, és megoldják, szóval hiányozni fog, de nem ez izgat, inkább azt nem tudom én mit csináljak, míg nincs itton?

Menni vele nem tudok, ez biztos, tanulok is itthon, inkább szeretném minél előbb befejezni, nem halasztani.

Viszont maradjak itt, anyósék közvetlen szomszédságában, akiknek már az sem tetszik, hogy vele lakok nemhogy magamban itt maradjak az ő lakásában?

Hazaköltözéssel az a baj, hogy messzebb laknak a szüleim, bár megoldható lenne a bejárás, viszont van két macskánk a szüleimnek is van kettő és kizártnak tartják, hogy annyi macska legyen náluk a házban. Most nem tudom szerintetek ezt csak mondják, vagy komoly lehet, hogy a gyereked macskákkal nem mehet haza? Még ha alleriga lenne érteném, de így, csak hogy ne legyen több...

Albérletet magamban fizetni nem tudnék, arról nem beszélve, hogy amiket nézegettem szinte mindnél ott van, hogy háziállat nem tartható nekem meg kettő is lenne.

Macska elajándékozás szóba sem jöhet. Anyósékra hagyás sem.

Olyan rossz, mert ha nem itt lennének, akkor szóba sem jött volna egyikünk részéről sem, hogy nem maradok, de én nem nagyon szeretnék itt maradni a vőlegényem nélkül miattuk, valahogy taszít a dolog, szinte biztosra veszem, hogy éreztetnék velem folyton, hogy micsoda betolakodó vagyok. Mi lehetne a legjobb megoldás?

2010. okt. 25. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3 éve van macsek? Akkor ez tartós kapcsolat ugye a vőlegényed? Nem kérdés! Maradj! Ez olyan mintha házzasság alatt elköltöznél mert a férjed távol lesz 7 hónapig! Akkor mennél? Nem! Hát most se menj,az anyós meg majd megnyugyzik vagy nem de az biztos...az én Édesanyám -akit nagyon szeretek:)!- mai napig "nyúzza" a sógornőmet h elvette a kicsi fiát kb .olyan "tünetekkel" mint a te anyósod! Nem kell menned,amíg kell viseld el ,próbáld anyai szemmel nézni és meg fogod érteni:) Beszélgess vele hátha az segít!:) Sok szerencsét kívánok Nektek!
2010. okt. 25. 14:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, tartós, és jegyesek vagyunk, négy éve vagyunk együtt, három éve lakok vele, és három éve vannak meg cicáink is. :)
2010. okt. 25. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is maradj. Főleg ha a párod is így gondolja. Én tudom, hogy egy rossz anyós meg tudja keseríteni az ember életét, de végülis nem laksz vele, csak szomszéd. Én még 2 hónapig az enyémmel lakok. Számolom, hogy hányat kell még aludni a költözésig. Persze, mellettem ott a férjem, de attól még nem rózsás a helyzet.
2010. okt. 25. 14:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen olyan rossz, hogy eszembe sem jutna, hogy én ne lakjak itt, de valahogy a megjegyzéseik miatt, hogy én csak beköltözök, meg könnyű nekem eltartatni magam (mintha belelátna a kasszánkba, bár neki a költségmegosztás, az hogy külön nem kell még bérleti díjat is fizetnem már eltartatás, és kihasználás, mikor eleve nem is én találtam ki, hogy ideköltözzek, de mindegy) sikerült elérnie, hogy rendesen kellemetlenül érezzem magam, ha egyedül itt maradok.
2010. okt. 25. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmikép se maradj olyanokkal egyedül hosszú távon akik nem látnak szívesen ez lélekölő, nem éri meg.
2010. okt. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!