20 éves vagyok és anyámék még mindig úgy kezelnek mint egy kisgyereket, hogy változtassak ezen?
Legszívessebben elköltöznék egy lakásba valahova, de hát az anyagiak miatt nem lehet.
Nagyon unom már hogy úgy kezelnek mint valami kisgyereket, meg hát eléggé korlátoz hogy velük élek. Sok mindent nem tehetek (mármint velük szemben) mert ingyen élek náluk igazából és stb stb...
Mit szeretnél mert ez a kérdésből nem derül ki, mármint nyilván nagyobb szabadságot de konkrétan mi az ami zavar
Időre kell haza menni vagy ilyesmi?
Viselkedj felnőttként, akkor nem tudnak kisgyerekként kezelni.
Mondják neked, hogy mosogass el? Akkor mosogass el hamarabb, mint hogy mondani tudják. Nem adnak pénzt? Hát egy felnőttet nem is a szülei pénzelnek. Nem engednek el diszkóba? Ne kéredzkedj, hanem jelentsd be nekik, hova mész.
20 évesen miért is élsz ingyen náluk?
Gyerekként élsz, gyerekként is leszel kezelve. Mi az ami zavar, konkrét példát írj.
Miért ingyen élsz náluk? Én 19-20 éves koromban egyetem mellett már melóztam és tisztasági dolgaimat és ruhákat magamnak vettem.
A rezsibe nem kértek, de nem is szolgáltattam ki magam 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!