Anyukámnak agyrázkódása van. Mit csináljak, hogy segítsek? (bővlent)
Pénteken agyrázkódása lett valószínűleg,azóta fájlalja a fejét(arcát,orrát..)hátulról egy palackzsugorító esett a fejére,majdnem elájult.Hányingere is van,így gondoltuk h agyrázkódása van.Orvoshoz csak kedden tud elmenni..
azt olvastam neten,h akinek agyrázkódása van 1 hétig feküdnie kell és csak a szükséges dolgokat(evés stb.végezheti el). Egész nap rohangászik(vásárol,tesóimat viszi-hozza,8 órákat dolgozik,és a háztartást is ő vezeti),persze segítek neki amiben csak tudok. Félek h így komolyabb baja lesz... amúgy sem egy erős ember(válás,veszekedések,nem alszik sokat..)
Szerintetek?
Biztos h palackzsugorító,munka közben történt.Holnap szeretni menni dolgozni(ő ilyen,nem lehet otthon vagy máshol tartani..hiába mondom neki).Apukám egész nap dolgozik(csak telefonon tudunk vele beszélni),nagyon későn ér haza,több testvérem is van,így főleg most nekem nehéz.
Persze felhívtam,mondtam neki h azonnal menjen,mert lehet belőle baj.Nagyon megijedtem,amiket itt írtatok..
Tudja valamelyikőtök h melyik kórházban van ilyenkor traumatológia?Mert ami hozzá közel lenne,ott nincs hétvégén!Légyszives segítsetek!!
Igen,de nincs belejentve,így ma is muszáj volt mennie dolgozni(nem keveset vonnak le ha nem megy..)
Azt mondta így sokkal jobb h kialudta magát..szinte már nem is érez fájdalmat a fejében.
Amúgy tnap nem volt ügyelet sehol,felhívtuk a kórházakat,alig 1 ember vette fel a 10ből-.-" egyszerűen siralmas...nem lehet őket elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!