Apukának szánt ajándék? Ötletem sincs. Ajánlanátok, felsorolnátok férfias ajándékokat?
Bármilyen ajándékötlet jöhet, amit szeretnek a férfiak. Apának szánnám. :) (Sajátkezű ajándék sajnos szóba se jöhet, béna vagyok az ilyenekhez...)
19/L
elektromos borotva,
tusfürdő dezodorral meg spray-el,
esetleg ha dohányzik akk cigitartót,
vagy jóféle alkoholos italt ( bor, unicum, royal ilyesmik )
vagy ruha darab :D
Könyv, ha olvas, vagy ha van valamilyen hobbija akkor azzal kapcsolatosan bármi.
De lehet csináltatni is, egérpadot, bögrét, stb., amin a kettőtök közös képe van.
Gravíroztatni üveg jó bort (Westendben csináltattam ilyet) hogy "Apák gyöngye, boldog 47-et!" vagy valami ilyesmi szöveggel.
Be lehet üvegkockába is gravíroztatni pl. családi fotót.
Én faliórát vettem neki karácsonyra. Lehet, hogy nem annyira egyedi, viszont már régebben kinézte, csak túl drágának találta, viszont megtaláltam a vaterán megfizethető áron. Örülni fog neki nagyon.
Gondolkozz el: nem mondott valamit mostanság, amit szeretne? Mert ha bármi ilyet tudsz, akkor már nyert ügyed van :)
Vele egy közös kép, amit egy bögrére, tányérra fotóznak sok helyen, alig pénzből kedves ajándék!
De láttam már faliórában is kedves képet! Arra minden nap rá néz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!