Lehetséges, hogy barátnőm családja valaha elfogad?
Sziasztok!
Először találkoztam velük és amikor megtudták, hogy az építőiparban dolgozom, érezni kezdtem, hogy lesajnálnak és folyamatosan kaptam a célozgatásokat, hogy nem találnak engem méltónak a barátnőmhöz. Azt is felhozták, hogy ő bezzeg egyetemre jár, mert ők nem sajnálják arra a pénzt, hogy a gyereküket taníttassák, milyen kár, hogy az én szüleim nem így gondolnak rám és most egy kulimunkát kell csinálnom, nem pont ilyen barátot képzeltek el a lányuk mellé. Tudom, hogy még a kapcsolatunk elején vagyunk (és egyébként mind a ketten 22 évesek vagyunk), de nem vagyok benne biztos, hogy a jövőben megkedvelnének..
#3!
Én se értem, én pl. zöldet nyomtam rád!
Kérdezőnek!
Nem fognak elfogadni és egy életen át bunkók lesznek veled, ha ezt a lányt választod. Csakis akkor maradj mellette, ha a lány határozottan helyre rakta a bunkó szüleit. Erről nem írtál; tartok tőle, hogy hallgatott, mint sz... a gazban.
Nem.
Engem sem fogadott el exem családja, mert nem olyan voltam, mint akarták. Csak az exem nekik nyalt végig.
Nem is vagyok vele már rééég. :D
15-ös: Hááát, akkor a romnyi részéről úgy van őszinte szerelem, mint bennem elköteleződés a balett iránt, ha csak akkor kellettél volna neki, ha eleve egyetemi hallgatóként ismer meg...
Aki a diplomán felül mást nem tud értékelni a társában, vagy ha nincs diplomája és már nem érdekli, milyen ember a másik, az sznob, pont... Mondom majdani egyetemistaként. Érdekes, engem a diploma hiánya nem akadályoz se a nyelvtanulásban, sem abban, hogy tájékozódjak a világban... Lehet becsülni azt is, ha valaki imád asztalosnak lenni és ebben tök ügyes, vagy akármi más a szakmája, de érdekli és szereti. Ismertem a világ dolgaiban tájékozott szakikat is, nem csak tufákat. Meg diplomásból is tudnék olyan rokont mondani, akinek kilóg a kapanyél a szájából. Meg tanítóként dolgozó szomszédot, aki egyszerű, mint a bot, és ehhez is diploma kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!