Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondhatta a volt férjem...

Miért mondhatta a volt férjem a jelenlegi élettársának, hogy csak én akartam a gyerekeket, és "csak úgy" tőrbe csaltam?

Figyelt kérdés

Mindketten szerettünk volna gyerekeket és sok éven át küzdöttünk, mire így vagy úgy, de szülők lehettünk. Erre most az apjuk letagadja vagy megpróbálja elferdíteni az egészet. Mire lehet ez jó neki? Egy baráti sütögetés közepén borult a bili a csaj részéről, az exem nem is hallotta. Én szóhoz sem jutottam.

A barátaink is értetlenül állnak a kijelentései előtt. Olyan mintha megpróbálná áldozatnak feltüntetni magát, de miért?

2024. jan. 5. 16:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szokásos szöveg ilyenkor. Praktikus, mert így ő lehet a sajnálnivaló, szeretetgombóc kis áldozat, nem támadható amiatt, ha leszarja mi van a gyerekkel, és a jelenlegi párja sem kérheti számon, hogy ha veled vállalt gyereket, akkor vele miért nem.
2024. jan. 5. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Önsajnáltatás csak.
2024. jan. 5. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Azért hogy környezete rendesebb embernek tartsa. Nem szép dolog ugyanis férfinak fiatalabb nőért elhagynia a családját. Ha ezt megteszi, akkor kell rá valami jó kifogás. Ha házasok sem voltatok, akkor tényleg eléggé könnyen elhiszi mindenki, hogy neki nem voltak hosszútávú tervei veled, gyerekkel akartad megfogni.
2024. jan. 5. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nehogy azt higyje az új, hogy szeretett téged
2024. jan. 5. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Bárhogy volt, ez egy jellemtelen tróger.

Férfi így nem beszél a gyerekeiről.

2024. jan. 5. 19:57
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Nyilván nem fog szépet és jót mondani az exéről.
2024. jan. 5. 23:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak nálam red flag, ha a pasi X évet él le valakivel, akit nem is szeret, és úgy csúszik be több gyerek is véletlenül, hogy nem is akarta...? 🤔 Vagy ex folyamatos szídása, hibáztatása, évekkel a szakítás után is?
2024. jan. 6. 07:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfi megbánja a gyerek születését.

Sajnos ez az igazság, csak annyi gerinc nicns benne, hogy közölje, ő nem akar.

De, akar, mert az egóját simogatja, hogy képes volt teherbe ejteni egy nőt, de maga a gyerek - az már nem feltétlen kell neki.

Nem véletlenül hagyja el annyi férfi válás után a gyerekét.

Ez nem rosszindulat, hanem sajnos a szomorú valóság.

2024. jan. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!