Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor építkeztél, mennyit...

Mikor építkeztél, mennyit segített neked a családod?

Figyelt kérdés

Olyanokat kérdeznék, akik az utóbbi években építkeztek ebben a kiszámíthatatlan gazdasági környezetben.

Mennyit segített akár a te, akár a párod családja az építkezésben? Akár ingyen munkában, akár pénzben, mit kaptatok?

Ha elúsztatok a rejtett költségek miatt, kisegítettek? Akiknek egy év alatt 20-30-40%-ot drágult nem tervezett módon az építkezése, annak a család mennyire volt megértő és segítő?

2023. dec. 20. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsém építkezett pár éve (kb 4-5 évvel ezelőtt zajlott az építkezés, még pont a covid előtt). Ha a mai árakat nézem, akkor jó eséllyel 8 számjegyűt spórolt azon, amit családilag megcsináltunk közösen.
2023. dec. 23. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:

08:45

Én ezekután alsó hangon leiattam volna a nevelőanyádat és egy bokorban megdugtam volna, apádat meg arcom köptem volna mert egy papucs gyökér. Elmehetnek a halál fa*ára. Ilyen lépések után max könyörögve engedném be de csakis az apámat, azt is csak azért mert az apám.

2023. dec. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!