Morálisan elítélendő a mostoha testvérek közötti titkos viszony?
9-re:
(Nem én vagyok 7-es.)
Nos, ha TÉGED ez zavarna, akkor TE ne kezdjél ki a mostohatestvéreddel.
Egyébként ahogy többen írták már, csöppet se biztos, hogy együtt laknak. Vagy akár, hogy egy percig is együtt laktak. Mivel legtöbbször az anyánál maradnak a gyerekek, egy ilyen házasságban valószínűleg az anya hozta a gyerekeit oda, de a férfi gyerekei csak hétvégén vannak ott.
9!
Elvileg bármikor osszefuthat az ember az exével és annak új partnerével. De még mindig fenn áll az a helyzet, hogy nem élnek együtt a mostoha testvérek
Alapból pár éven belül, ahogy az egyik egyetemista lesz, s többet lesz a koliban/albérletben, mint a szülő közelében, még akkor is újra 2 totál idegen lesznek egymás számára, ha amúgy még egy házban is laktak.
Amúgy ha már egyetem: nekem volt olyan szobatársam, aki ahányszor átment az egyetem főépületébe, minimum 2 exével mindig találkozott. Akkor most senki se válasszon olyan párt, akivel egy egyetemre jár, mert ha szakítanak, akkor úristen napi szinten fognak találkozni az egyetemen, ahol a másik új párja is ott lehet mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!