Ki hogyan bírja elviselni?
Negyven fölötti házaspár női tagjaként írok..
Két gyerek,hitel,szülők nincsenek képben..
Szeretem a férjem,szeretem a gyerekeimet,de annyira elfáradtam.
Mindenbe.Munkahelyen állandó baromságok,a gyerekek iskolával kapcsolatos
gondjai, hová menjenek,mire elég a tudásuk,szorgalmuk..
Közben legyél csinos feleség és anya,vezess háztartást,főzz
vacsit mert a rendelés mára rohadt drága lett..
Ráadásul úgy néz ki a munkahelyemnek is annyi lesz,pár hónap múlva..
Ti hogy élitek túl? Mibe kapaszkodtok?
Valahogy olyan 40-ig azt éreztem hogy majd jönnek jó dolgok,
könnyebb lesz..nem hogy nem könnyebb hanem nehezebb.. :-(
könnyebb lesz..nem hogy nem könnyebb hanem nehezebb.. :-(
A neheze még korántsem ez, hanem ha majd téged az "öregecskedő" feleséget a férjed lecsereli egy fiatalabbra!
Ha ennyire frusztál a korod, gondolom ezt a férjed is érzi, lehet egy idő után beleun a depis menopauza felé közeledő feleség nyomorába, aztán lecserél egy csini feszes 20 onévesre.
Ha most ennyire sír a szád akkor mit fogsz szólni.
Ezzel jár a gyereknevelés (sulis problémák, alig-idő), egyébként hétköznap NEM kell meleg vacsorát készíteni.
Aki meleget szeretne, az megcsinálja magának, ilyen egyszerű.
12-es, a kérdező írta, hogy a férje segít, szóval ez így csak mártírkodás.
Tudom, ebben nőttem fel :D, pontosan ilyen panaszkodó anyuka mellett, akinek VOLT segítsége - mint a kérdezőnek a férje -, ő mégis állandóan olyan fáradt volt.
A kérdezö írta, hogy a férje segít, de utána nem derült ki, mi az, amiben segítene, mert mindent a kérdezö csinál, takarít, föz, gyerekezik - szóval nem nagyon marad a férjnek mit csinálnia.
Másrészt nem tudom elképzelni, mi lehet az a rengeteg tenni való minden nap, ami miatt késö estig kell - a kérdezö szerint kettejüknek - otthon dolgozni.
Én biztatlak hogy idovel jobb lesz.
Ahogy nonek a gyerekek, szoktasd oket hazimunkához. Ha kiszolgaljak magukat, tobb feladat lekerul rolad. Ha a parod keson er haza, mondjuk a reggeli teendokbe nem tudna besegiteni?
Esetleg egy napi rend, kisebb praktikak segithetnek, hogy konnyebben menjenek a hetkoznapok. Par hetig nezd hol csuszik ki a kezedből az idő. Hatha tudnál rajta formálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!