A nővérem palija cigarettázott az erkélyen mit tegyek?
#43 teljesen irreleváns hány éves vagyok. De idősebb mint 12.
#44 jogos a kérdés. Mindketten erősen katolikus nevelést kapunk és a nővérem is tudja hogy házasság előtt nincs szex. Nekem meg nem ,,kell" a lány 2 házzal odébbról csak nagyon szép és csinos, illetve tetszik a kisugárzása és szeretnék vele megismerkedni és kapcsolatba kerülni.
Aha persze, házasság előtt nincs szex. :D Mondják ezt a szüleitek, ami véletlenül sem jelenti, hogy a nővéred is így gondolja, sőt!
Ismertem én vallásos családban felnőtt testvér párt, 1 fiú, 1 lány. Ott is a szülők ilyen szemellenzős, csőlátású egyedek voltak, akik nyomatták h házasság előtt nincs szex. Mondanom sem kell, hogy mindketten ugyanúgy szexeltek az aktuális párjaikkal és le sem szarták, hogy a szüleik rájuk akarják erőltetni a beteges nézeteiket.
IGEN, TLEJESEN NORMÁLIS! Az a nem normális, hogy bűnnek állítod be a szexet a kemény 14-15 éveddel, miközben azt sem tudod miről beszélsz, a tojáshéj még a seggeden. Ne te akarj már kioktatni felnőtt embereket, oké? A mai világban teljesen irreális, beteges és KÁROS elvárni az emberektől, hogy majd csak házasság után szexeljenek. Egyszerűen nonszensz. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, ha az nem működik előbb-utóbb rámegy az egész, márpedig házasság előtt rohadtul fontos lenne tudni, hogy egyáltalán összeilletek-e az ágyban, jó/kielégítő-e a szex, ugyanazok-e az igények stb stb. De biztos sokkal jobb megházasodni, majd a nászúton rájönni, hogy krva szar a szex, aztán vagy válsz vagy félredugsz.. Jaja, szuper kilátások.
Ideje kihúzni a fejed a seggedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!