Anyukám alkoholista, mit csináljak? Senki sem tud segíteni
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, édesapám régen meghalt, anyukám meg 2 éve alkoholista, vannak olyan helyzetek amikor ver, nyakamnál fogva ráncigál, és én akármit teszek, nem hagy békén, nem vagyok egy rossz gyerek, jó tanuló vagyok, sose jövök haza későn, szerintem nincs velem semmi probléma, a helyzetem/helyzetünk egyre rosszabb, bátyám is iszik elég sokat, de ő csak hétvégenként, szeretném, ha végre minden olyan lenne, mint régen volt, nem tudom mi változott meg, nem tudom miért, mostanában anyámnak 1 józan napja sincsen, kérlek segítsetek, nem szeretnék elkerülni innen, csak azt szeretném, ha minden jobbra fordulna.2010. okt. 17. 21:43
11/11 anonim válasza:
Beszélj az iskola pszihológussal de szerintem nem akarsz otthonba kerülni.Mindenképp családtaghoz kellene menned.Anyukád nem fog megváltozni ez tuti,de pedig mire felnösz sérült leszel és ebben a felfogásban fogod felnevelni a gyerekeidet is.Hiába gondolod hogy nem igy lesz mindenki azt mondja :nem akarok olyan lenni mint az apám vagy az anyám de sajnos az mutatja a gyakorlat hogy ugyanazt csinálja a szulő a gyerekkel amit vele a szulei.Ne hagyd hogy igy legyen!léoned kell a saját és a jövőd érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!