Elválnátok, ha azt olvasnátok, hogy a feleségetek azt írja üzenetben egy másik személynek, hogy néha felmerül benne milyen lenne, ha nem érnék haza külföldről kocsival, hanem balesetben ott maradnék?
Figyelt kérdés
Ez a második házasságom. Úgy éreztem tök jó társra találtam, minden klappol. Külföldön dolgozok. Feleségem a háztartást viszi otthon. Így egyeztünk. Kisgyerek nincs. Nagyok a gyerekeink. Már így házasodtunk. Gondoltam pár évet még lehúzok és hátra dőlök. Kaptam egy üzenetmásolatot, amelyben azt írta a feleségem, hogy néha belegondol mi lenne, ha nem érnék haza. A szövegkörnyezet arra utal akkor vígan el lenne egyedül. Nem mondtam még neki, de kiütött. Házasság előtt már 10 éve együtt éltünk. Nem akarok hirtelen dönteni, de elmondani sem senkinek. Ennyire benéztem vagy lehet szar napja volt.......kattog az agyam.2023. aug. 28. 11:16
31/34 anonim válasza:
Én csak magamból indulok ki, de ott, ahol több, mint egy hónapot töltünk rendszeresen külön, inkább elengedném, egy teljesen idegenről beszélünk.
32/34 A kérdező kommentje:
Látoma az lényeg, hogy én vagyok a hülye. Mást nem is csaltak.....ha dolgozott a neje, ha nem. Nyilván 5 akárhány évesen nem fog doktorit végezni már, mindegy is, vezessétek le nyugodtan, ahogy akarjátok, elengedtem.
2023. aug. 29. 17:42
33/34 A kérdező kommentje:
50 akart lenni
2023. aug. 29. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!