Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "házifeleségek...

Mit gondoltok a "házifeleségekről" ("housewife"), azaz nem dolgoznak?

Figyelt kérdés

Nem életében dolgozott az egyik ismerősöm.

gyereket szült - egyet meg még egyet, végül úgy lett 15 évig otthon volt, élete során pluszban kettővel megfejelte 10 év különbséggel.

Több férfi tartotta el az évek során, különböző támogatásokkal, segélyek. Okoskodó, és flegma egyben ráadásul.

Semmihez nem ért, tapasztalat, semmi és semmi. Miért kell ilyennek lenni??

2023. aug. 25. 12:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
33%

Mindenki a maga módján hülye. Ha ő felelőtlenül kiszolgáltatott helyzetbe rakja magát hát tegye, most mit érdekel engem.

Majd 12 évvel és 3-4 gyerekkel később ő is ír egy tarhálós posztot a pesten hallottamba.

2023. aug. 25. 13:25
 12/103 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy a kérdés miért ú?olyan tört magyarsággal van megfogalmazva, mintha azt az indiai munkatársam tette volna fel?
2023. aug. 25. 13:28
 13/103 anonim ***** válasza:
85%
Hű, lehet, hogy ő okoskodó, de te meg ostoba vagy az írásod alapján, nem is kicsit.
2023. aug. 25. 13:29
 14/103 anonim ***** válasza:
42%
Én ha annyit keresnék én örülnék ha a feleségem nem dolgozna csak az otthoni teendőket látná el.valahol ez volna az ideális
2023. aug. 25. 13:39
 15/103 anonim ***** válasza:
25%

Engem nem izgat, de adókedvezményt nem tartom jogosnak.

Ha ők megtehetik, hogy egy keresetből megélnek, oké, de ne az adófizetők pénzén legyen háztartásbeli!

2023. aug. 25. 13:39
 16/103 anonim ***** válasza:
78%

Itt magyarba' mi úgy hívjuk, háztartásbeli. Rengeteg nő él így a mai napig, sokuknak van diplomája is, esetleg valami veszteséges "vállalkozása", hogy valamivel lekösse magát.

Akkor koppannak, mikor lelép az eltartó, bár a gyerektartás mellé még hamar össze szoktal szedni valami másik balekot, aki pénzeli őket.

2023. aug. 25. 13:42
 17/103 anonim ***** válasza:
81%

15!

Konkrétan milyen adokedvezmenyre gondolsz?

2023. aug. 25. 13:42
 18/103 anonim ***** válasza:
78%

Azt hogy biztos kötélből vannak az idegei és nem csoda ha kicsit megőrült szegény.

Én nem bírnám.

2023. aug. 25. 13:51
 19/103 anonim ***** válasza:
67%

Én ismertem olyat, akinek 7 gyereke volt. És csak azért szülte sorra a gyerekeket, hogy soha ne kelljen dolgoznia. A férje valami extra papucs volt, azért nem szólt semmit. Na róluk megvolt a véleményem.

De alapból nem zavar, ha valaki így él, vagyis ha nekik jó így, csinálják.

2023. aug. 25. 13:52
 20/103 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell ahhoz apukának lelépnie, elég ha elüti valami. Ha meghal, lesheti magát anyuka. Ha lerokkan, az a szánalmas segély amit kap majd, arra se lesz elég hogy éhenhaljanak. Vagy ha apuka biztos jó keresete egyszer csak meginog.
2023. aug. 25. 13:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!