Mi lett a “Gyakoris Családdal”?
Figyelt kérdés
2020-ban sokat olvastam róluk, akkor a srác otthon lakott az édesanyjával, és a hugával, aki nem hagyta békén őket, de elakart költözni.
Végül elköltözött?
2023. aug. 13. 23:55
11/21 anonim válasza:
Martin VS húsbolt sztoriról még az indexen is volt egy cikk. Próbált pereskedni de a húsbolt továbbra is üzemel. Szerencsétlen Martin mentálisan kikészült.
12/21 anonim válasza:
Ne már, hogy a húsfeldolgozós a Martin?
Ő nem valami Balázs? Vagy az egy harmadik gyászhuszár? :D
13/21 anonim válasza:
Jaj, nem tényleg, Balázs a nettó alkesz, aki állandóan vergődik, meg a párkapcsolatok témában is aktív. Oké, megvan.
14/21 anonim válasza:
Valaki be tudná linkelni az indexes cikket? Vagy már nem létezik?
16/21 anonim válasza:
#15 Köszi. Akkor ezért nem találtam az indexen, mert nem ott van.
17/21 anonim válasza:
13-as! Az a Balázs az alapítványi iskolás Balázs?
18/21 anonim válasza:
Balázsról egyszer olvastam, hogy ő neki azért van ennyi személyisége, mert, ha jól értettem, a hírekből szedi a sztorijait. A hírekből, illetve a Gyakorin böngészi a kommenteket és, ha lát egy érdekeset, azt is kiírja kérdésnek. Arra kíváncsi, hogy ezekről a dolgokról amiket olvas, mi a GYIK felhasználók véleménye.
19/21 anonim válasza:
Ez meg Martin húga állítólag :D
20/21 anonim válasza:
Le vagyok maradva mint a borravaló, valaki linkelje már ezeket a kérdéseket! 😁😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!