Szerintetek ciki így lenni a család elött? Te úsztál volna? 17f
Hétvégi családi nyaralás, az összekészített táska a ruháimmal otthon maradt, amit már csak később vettünk észre.
Irány az első kínai, volt kb 10 perc a zárásig és hétvége. Mindegy milyen csak legyen valami, 2 fehér polo, szörfnadrág, csomag mintás fecskealsó, papucs, törülköző. Kapuzárási pánik alatt a szörfnadrág a próbafülkében maradt 😩
Szerencsére hétvégiházas nyaralóhelyre mentünk saját stéggel távol mindentől, senki nem volt a közelben csak távolabb így csak a családom láthatott.
Csak egy melegítőnadrágom volt amiben nem lehetett úszni, majd a szüleim unszolására a vásárolt alsógatyák (két számmal nagyobb volt) lettek ilyen célra és abban voltam utána is. Viszont öcsém meg nővérem halálra cukkoltak, cikiztek miatta.
"Kapuzárási pánik alatt a szörfnadrág a próbafülkében maradt 😩"
A kapuzárási pánik nagyon nem ezt jelenti.
15: én vékony vagyok és vagy két számmal volt nagyobb, hidd el én is hülyén néztem ki kb mint egy ovodás.
Én is tudok ciki dolgokat róluk, de ezt a kártyát én már kijátszottam.
Én elhiszem, hogy hülyén néztél ki benne, de itt nem ez a lényeg. Ennyi alapján nem akarom minősíteni a családodat, de nekik az lett volna a feladatuk, hogy olyan érzelmi biztonságot teremtsenek, hogy egy idétlen fecskealsóban se feszengj a nyaralásodon.
Egy-két vicces megjegyzés még beleférhet, ha te is tudsz nevetni a szitun, de az már baj, hogy akkora szorongást keltettek benned, hogy még a nyaralás után is ezen gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!