Ha együtt vagyok egy oláhcigány fiúval és én magyar vagyok mit fognak szólni a szülei?
Sziasztok!
Nagyon aggódom hogy nem fognak befogadni, a barátom szerint semmi rossz nem fog történni és befognak fogadni de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre és arra hogy általában mi az oláhcigány szülők reakciója ha a fiúk haza visz egy magyarlányt?
Apámat ne emlegesd mert neki semmi köze ehhez! Új családot alapított és teljesen elfelejti a másik családját. Az ő véleményére nem adok!!
Kérem a sok rasszista barom kíméljen, nem arra voltam kíváncsi hogy a fiúval jó ötlet e együtt lenni hanem arra hogy vajon mit fognak reagálni a szülei.
Az utolsó válaszolónak meg csak annyit szeretnék reagálni hogy nem az a fontos nekem hogy milyen nemzetiségű hanem az hogy szeretem és szerelmes vagyok belé. Köszönöm de nem vagyok kíváncsi a romákon gyülölködő emberekre, ne itt töltsétek ki a rossz indulatotokat.
Nos én romák között nőttem fel, vannak olyanok közöttük, akik talán menthetőek lennének, de a többség azokat is lehúzza és ők meg hagyják is magukat lehúzni...
A romák a fehér embert jellemzően sz...ba se veszik. A nőket még annyiba se. Az ő kultúrájukban a nő eleve alsóbbrendű. Ezt hozták magukkal a közel keletről ahonnan kihajították őket.
Család nagyon fontos nekik, mindent megtesznek hogy elfogadják őket. Szóval a te családod is lesz az ő családja, sosem válnak le.
A nő nem egyenrangú a férfival náluk, minden házimunka nőre vár, takarnia kell magát, nem lehetnek barátai ellenkező nemből. A férje megcsalhatja de nő nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!