Menyem a nőgyógyászom?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez mennyire lenne fura a való életben?2023. ápr. 24. 15:06
2/24 anonim válasza:
Amikor szeleteli neked a tortát a vasárnapi ebédnél, arra fogsz gondolni hogy a keze hol járt előző nep amikor voltál nála levetetni a spirált....
3/24 anonim válasza:
Mennyire furább egy idegen férfi?
5/24 anonim válasza:
Nagyon gáz. Nőgyógyásznak biztos bem választanék családtagot, közeli ismerőst.
6/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon fura, nyilván leginkább azért, mert nőgyógyász, de szerintem önmagában nem egy jó szokás, hogyha a családban akad egy orvos, mindenki neki küldi messenegren a fotókat a kiütéseiről, meg meséli neki az emésztési gondjait a húsvéti ebédnél, stb, mintha más doki nem is létezne a világon, akihez lehetne fordulni. Te is keress szerintem valakit, akivel nem állsz rokonságban, mindkettőtöknek jobb lesz elkerülni ezt a kellemetlenséget, főleg, hogy rengeteg nőgyógyász van, úgyhogy semmi szükség nincs arra, hogy ezt így oldd meg.
7/24 anonim válasza:
Egyik jó barátunk nőgyógyász, ő mondta, hogy a gyerekének keresett egy megbízható kollegát. Nem szerette volna kamasz lányát kellemetlen helyzetbe hozni. Nekem furcsa, amit írsz, de mindenkinek más a tűréshatára. Maximum arra kérném, hogy ajánljon valakit, ha nem lenne nőgyógyászom.
8/24 anonim válasza:
Szerinem nem gáz, ha neki sem az és neked sem
9/24 anonim válasza:
Nekem vállalhatatlan lenne, kell az a két lépés távolság ha orvosról van szó.
10/24 anonim válasza:
Férjem is az, nyilván nem dobok ki 15 ezret másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!