Hogyan mondjam eel a szüleimnek, hogy iskolába akarok menni?
Figyelt kérdés
Ez lenne a 3. gimi...2010. okt. 7. 19:45
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Képző - és Iparművészeti Szakközépet néztem ki magamnak.
Holnap beszélek a szüleimmel...
2010. okt. 7. 22:31
12/22 A kérdező kommentje:
Szakközepet
2010. okt. 7. 22:31
13/22 anonim válasza:
Tudnék még 1001 dolgot írni róluk.. Pl. hogy lehet az hogy akinek a szülei 500 ezren felül keresnek 1,4-gyel átmegy gond nélkül más meg a belét kidolgozza és néha kettő egészen felül is buktatják?
14/22 anonim válasza:
Szóval a tanár dolga, hogy letörölje a táblát, mert ő koszolta össze? Nektek a tanár seggét kellene kinyalni, mert tanít benneteket. Megérdemlitek, amit kaptok. Ők úgy tanítanak, ahogy ti viselkedtek.
15/22 anonim válasza:
én oda jártam suliba amit éppen kinéztél most,ott jók a tanárok,kivéve biológia tanár egy beteg :)
16/22 anonim válasza:
fú, oda nagyon nehéz ám bejutni!
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kivéve azért, aki csak a táblaáról volt képes írni...
2010. okt. 8. 19:06
18/22 A kérdező kommentje:
Hu ez az utolsó mondatot jól összecsaptam! Bocsi!!
Miért nehéz bejutni?
2010. okt. 8. 19:07
19/22 anonim válasza:
Tudod, a táblás dolog, az is a tiszteletről szól.
Az előző tanár írt rá, nem ő. Ha a saját írásától nem tud többet felírni, nyilvánvalóan azt letörli.
Amúgy a táblatörlés a hetes feladata.
Ez a hozzáállás a rossz, a nehogy már én/mi...
egyébként sok sikert az iskolaváltáshoz
20/22 anonim válasza:
Ez a kérdező már 3.os gimis, és a tiszteletnek leheletnyi morzsája sincs benne. Sír, rí, hogy nem tanítják rendesen, de semmit sem tesz ezért. Nem tudom, milyen tanuló vagy, ahol vagy, de egy művészeti suliba, évközben gondolod kapkodnak majd utánad. Majd megkérdik, csak nem most tört ki rajtad a művészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!